Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervspostdoc til international fødevarevirksomhed

KMC, Kartoffelmelcentralen

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
23-01-2020
KMC, Kartoffelmelcentralen
Herningvej 60
7330
Brande
Danmark
Tlf
96 42 55 55
Praktisk information
Oprettet
23-01-2020
Udløber
22-02-2020
Kviknummer
330163131
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Fødevareteknolog
Erfaringer - I højere grad
Enzymer/enzymteknologi, Bioteknologi, Bioteknologianalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

- Nye designerstivelser ved hjælp af enzymteknologi

KMC er inde i en rivende udvikling med salg af løsninger til levnedsmiddelindustrien i hele verden. For at følge med væksten og til stadighed være innovative, søger vi en Erhvervspostdoc (3 år) til at designe nye makroskopiske funktioner af kartoffelstivelse ved at bruge enzymer til at modificere stivelsesmolekylerne.

Projektets formål og indhold: Erhvervspostdocprojektets formål er at identificere og undersøge enzymers effekt på kartoffelstivelse. Arbejdet vil inkludere en vurdering af forskellige enzymtypers selektivitet og virkemåde og især afdække, hvordan enzymernes molekylære virkning påvirker stivelsesmolekylernes struktur samt stivelsens reologiske og teksturgivende egenskaber. 

Konstellation: Erhvervspostdocprojektet er et samarbejdsprojekt mellem KMC i Brande og Danmarks Tekniske Universitet, DTU Bioengineering enzymteknologi. Det er planlagt, at tidsforbruget mellem de to arbejdssteder fordeles sådan, at du vil tilbringe ca. 1/3 af tiden hos KMC i Brande og ca.  2/3 af tiden på DTU.

I lyset af projektets vigtighed er der afsat tid og ressourcer til hurtigt at evaluere værdien og effekten af de erkendelser, som du opnår undervejs i projektet. Du vil endvidere få mulighed for at præsentere arbejdets resultater ved konferencer i udlandet. Som udgangspunkt er deltagelse ved minimum tre internationale konferencer planlagt. 

Hos KMC i Brande vil du blive tilknyttet en udviklingskemiker, som vil sørge for, at du får de rette forudsætninger for at opnå de bedst mulige resultater i projektet og for at sikre hurtig omsætning af opnået viden i KMC.

I den tid, som du tilbringer hos KMC, vil du indgå i virksomheden som alle andre medarbejdere og deltage i de arrangementer mv., som finder sted, så du bliver en del af vores kultur.

Kvalifikationer: Du har en relevant ph.d. inden for fødevareteknologi, bioteknologi, kemi eller lign. Herudover har du "hands on" erfaring med enzymer og kromatografisk baserede kulhydratanalyser samt et solidt teoretisk og praktisk kendskab til kulhydratkemi.

Som person er du udadvendt og god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk på højt niveau. Du er passioneret omkring dit arbejde, er innovativ og stærkt motiveret af at arbejde med komplekse og udfordrende opgaver.

Du skal være fleksibelt indstillet og villig til at skulle arbejde både i Brande hos KMC og i Lyngby på DTU.

Vi tilbyder: Ansættelsen vil være hos KMC, og vi kan tilbyde dig et job i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og ca. 210 engagerede kolleger. Vi har et internt slogan: "KMC - et godt sted at være", og det gør vi meget for at leve op til.

Ansøgning:  Synes du, at stillingen lyder interessant for dig, så klik på linket herunder og send din ansøgning. Vi behandler ansøgningerne løbende.Yderligere information om stillingen kan fås hos R&D chef Ole Bandsholm, KMC, mobil nr. 40648815 eller mail: obs@kmc.dk">obs@kmc.dk; eller hos Professor Anne S. Meyer, DTU, mail: asme@dtu.dk">asme@dtu.dk.

KMC udvikler, producerer og sælger fødevareingredienser til ca. 85 lande over hele verden. Med base i Brande omsætter vi for ca. 1,7 mia. kr. årligt, hvoraf over 95% går til eksport. KMC er en velkonsolideret virksomhed, der i de seneste år har investeret et trecifret millionbeløb for at realisere de vedtagne vækstplaner. Læs mere på www.kmc.dk.


Ansøg nu
KMC, Kartoffelmelcentralen
Herningvej 60
7330
Brande
Danmark
Tlf
96 42 55 55
Praktisk information
Oprettet
23-01-2020
Udløber
22-02-2020
Kviknummer
330163131
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Fødevareteknolog
Erfaringer - I højere grad
Enzymer/enzymteknologi, Bioteknologi, Bioteknologianalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed