Gem annonce

Erhvervsministeriets departement søger samfundsvidenskabelig studerende til internationalt team

Erhvervsministeriet Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021
Kontakt
Erhvervsministeriet Departementet
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
91337117
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
26-01-2021
Kviknummer
330479834
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du internationalt udsyn og brænder for at arbejde med EU-dagsordenen? Har du inte­resse for virksomheders rammevilkår og forbrugernes rettigheder? Så søg job i Erhvervs­ministe­riets departement, Område 2 (erhvervsregulering og internationale forhold), hvor vi arbejder med søfart, industripolitik, IPR, selskabsret, konkurrenceret, forbrugerpolitik, CSR, digitalisering og meget mere.

Om jobbet

Du vil indgå i et studenterteam på tre. Dine ar­bejdsopgaver kan fx bestå i at bidrage til svar på borgerbreve, bistå ved aktindsigter og udnævnelsessager samt forberedelse af rådsmøder i EU og andre internationale møder. Ligeså kan der være research-opgaver, der fx vil indgå i ny politikudvikling og interessevaretagelse i EU mv.

Arbejdsopgaverne er mange og alsidige. Du vil blive udfordret på dine faglige, kommunikative og processuelle evner og få et indblik i politiske processer, forhandlinger af EU-lovgivning mv.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har:

  • interesse for EU-dagsordenen og offentlig forvaltning/politik
  • gode evner til at formulere dig mundligt og skriftligt både på dansk og engelsk
  • lyst til at lære
  • er initiativrig
  • gode samarbejdsevner og er frisk på at give en hjælpende hånd - også i travle tider
  • er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse el.lign. og har mindst et år tilbage af studiet
Om os

I Område 2 beskæftiger vi os med en bred vifte af opgaver til gavn for virksomheder og forbrugere. Vi er et område med både nationale og internationale dagsordener og lægger stor vægt på det sociale fællesskab på tværs af teams. I internationalt team er vi 11 medarbejdere og 1 kontorchef, og vi har ansvar for ministeriets EU- og internationale sager samt særligt Det Blå Danmarks rammevilkår. Vi har fokus på at sikre et solidt dansk aftryk på erhvervspolitikken i EU’s indre marked og på EU’s handelspolitik, så virksomhederne får de bedste muligheder for at skabe vækst og nye arbejdspladser.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat i henhold til overenskomsten mellem HK–stat og Finans­ministeriet. Stillingen er på 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 26. januar 2021 kl. 9:00. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer (karakterer og indskrivningspapirer) samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 4 og tiltrædelsesdatoen er hurtigst muligt.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Sophie Ødgaard Nielsen på telefon 9133 7243 eller Anne Hedeager Bentsen på telefon 9133 7225.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på virksomheder og de fleste danskeres liv.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Erhvervsministeriet Departementet
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
91337117
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
26-01-2021
Kviknummer
330479834
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce