Gem annonce

Erhverv i Miljøstyrelsen søger marinbiolog med lyst og evne til at sikre et godt havmiljø

Miljøstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
25-11-2021
Kontakt
Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 3-5
5000
Odense C
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
330912843
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Havbiolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig at arbejde med, at sikre den rette balance mellem et godt havmiljø, erhvervets interesser og behovet for menneskelige aktiviteter?

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 550 medarbejdere har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

I Erhverv er det vores mission at arbejde for mindre forurening fra produktion, forbrug og transport og samtidigt skabe rammer for grøn vækst i dansk erhvervsliv. Vi dækker derfor en bred palette af virksomhedstyper i byerne, på land og på havet, og vi benytter en vifte af virkemidler, såsom regulering, tilladelser, vejledning, tilsyn, partnerskaber, digital selvbetjening og tilskud, der til sammen giver mulighed for at udvikle sammenhængende løsninger til fremme af den grønne omstilling.

Stillingen er placeret i Erhvervs Klap-team, som har ansvaret for administration af havmiljølovens regler om klapning af havbundssediment. En væsentlig del af dette arbejde er at udarbejde tilladelser til klapning og føre tilsyn med, at vilkårene i tilladelserne overholdes.

Stillingen
Afhængig af dine kompetencer og erfaring kan du bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Sagsbehandle ansøgninger om tilladelser til klapning.
 • Være med til løbende at optimere vores sagsbehandling.
 • Føre administrativt tilsyn med overholdelse af vilkårene i tilladelser.
 • Dialog med virksomheder og erhvervets brancheorganisationer, herunder besvarelse af henvendelser både skriftligt og pr. telefon.

Opgaven med sagsbehandling af ansøgninger er en helt central opgave af stor betydning for driften af havne og sejllads i DK. For selvstændigt at kunne behandle en ansøgning kræver det, at du har et godt kendskab til reglerne for klapning og øvrige tilknyttede regler om beskyttelse af natur og miljø, fx vandmiljø- og habitatreglerne.

Din profil
Vi forventer, at du:
 • Har en baggrund som marinbiolog.
 • Har kendskab til regelsættet vedrørende klapning, eller har lyst til at lære det.
 • Har kendskab til GIS og Excel.
 • Har et godt hoved med evne til at overskue komplicerede sager.
 • Kommunikerer klart både i skrift og tale og har lyst til konstruktiv dialog med branchen og øvrige samarbejdspartnere.
 • Er udadvendt med et positivt sind og har lyst til at bidrage til vores fællesskab.
 • Tager ansvar for opgaverne, har humor og gode samarbejdsevner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesstedet er Miljøstyrelsen med tilhørende institutioner. Tjenestestedet vil være Tolderlundsvej 3 i Odense C.

Tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder, med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Bettine Aundrup på tlf. 2284 4675 eller funktionsleder Lone Kielberg på tlf. 4061 3881.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende ansøgning, CV og eksamensbevis senest
d. 12. december 2021.

Vi forventer at holde samtaler d. 15. december 2021.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 3-5
5000
Odense C
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
330912843
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Havbiolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce