Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne Scrum Masters til Avancerede Analyse teams

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72376707
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330297942
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at optimere den måde, vi udvikler offentligt IT på? Er du skarp på de agile metoder og processer, og vil du gerne hjælpe os og være en central del af ambitionen om at etablere en fleksibel og effektiv tværgående leveranceorganisation, hvor løsninger hyppigt og hurtigt kommer i produktion, og det vi leverer, er værdiskabende og i ønsket kvalitet? Brænder du for at lede og facilitere agile teams? Så er det dig, vi leder efter til rollen som Scrum Master til vores agile teams.

Vi står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler offentlig IT på. Det kan du blive en vigtig del af. Vi har igennem en periode kørt en pilot med et par tværgående agile teams og tilhørende agil leverancemodel og står nu overfor at skulle udvide antallet af teams samt etablere et agilt SAFe-train hvori disse teams indgår. Toget kommer til at omfatte i alt 14 teams på tværs af alle udviklingsleverancer i fagområdet Data & Analyse. De løsninger vi er med til at etablere, er alle centrale i den daglige produktionsunderstøttelse i fagstyrelserne og er med til at udvikle såvel som drifte den datadrevne skatteforvaltning.

Til at drive og facilitere to af vores agile teams søger vi to erfarne Scrum Masters:


  • Scrum Master til vores nyetablerede agile team Avanceret Analyse 4, der arbejder med machine learning-modeludvikling
  • Scrum Master der kan overtage vores eksisterende team Avanceret Analyse 3, hvor fokus er på videreudvikling af Compliance Universer, gennemføre potentialeafdækninger, foranalyser samt MLOps, som vedligeholder og videreudvikler vores ML-platform og CI/CD-pipeline.

Vores teams er som udgangspunkt full stack og består af cirka 7-8 medarbejdere med roller som ETL- og dataudviklere, forretningsanalytikere, arkitekter, machine learning engineers, data scientist samt product owners.

I rollen som Scrum Master bliver du en del af vores enhed Samarbejde og Tværgående Styring. Her arbejder vi sammen på tværs af hele fagområdet Data og Analyse med bl.a. agil porteføljestyring, agil metode (CoP) samt øvrige styringsopgaver indenfor økonomi, kontraktstyring etc. samt generel ledelsesbetjening.

Vær med til at sikre vi kommer i mål med vores leverancer
Som Scrum Master bliver du servant leader af faste teams, ansvarlig for deres løbende udvikling, og du varetager opgaver, der omhandler teamets leverancer og succes samt sikrer, at den agile udviklingsmetode virker i praksis i den konkrete kontekst.

Du kan blandt andet se frem til følgende opgaver:

  • skabe en teamdynamik, hvor teammedlemmerne har lyst til at tage ansvar for leverancerne og er motiverede for at lykkes sammen
  • drive og facilitere de agile ceremonier fx backlog refinement, sprint planning, stand-ups og retrospective
  • med support fra en Agil Coach tage ansvar for, at teamet kontinuerligt forbedrer sig og arbejder mod at blive mere selvledende og effektive
  • løbende ”fjerne sten fra vejen” og skærme dit team for at sikre fremdrift og forudsigelighed fra udefrakommende forhold


Tillidsskabende og med agil erfaring
Du har en dokumenteret erfaring med Scrum og evt. SAFe og KanBan, er en naturlig diplomat og er dygtig til at samarbejde med forskellige faglige kompetencer i et alsidigt miljø med mange interessenter, hvor klar kommunikation og information er nøglen til en god arbejdsgang og succes.

Du har erfaring med at arbejde i en It-udviklings- og driftsorganisation og erfaring med forandringsledelse og kan motivere og skabe en kultur, hvor selvledende teams er i fokus.

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • er god til interessenthåndtering
  • har erfaring med at anvende JIRA og Confluence
  • har kendskab til emner som RPA, Data Management, BI, Analytics, NLP, Machine Learning mv. vil være en fordel, men ikke et krav.


Som person har du gennemslagskraft og er tillidsskabende samt i stand til at engagere både medarbejderne i dit team samt andre interessenter i organisationen. Da vi er en forholdsvis ny organisation i rivende udvikling, er det også vigtigt, at du er forandringsparat og evner at se og kommunikere muligheder.

Derfor skal du vælge os
Du kommer til at arbejde i en afdeling præget af en tro på, at de gode løsninger findes gennem en løbende udvikling og et godt samarbejde på tværs. Vi tilbyder dig ansættelse inden for et fagområde med mange spændende opgaver og udfordringer, hvor der er fleksibilitet i hverdagen til at få arbejde og familie til at hænge sammen, og hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 9. august 2020. Spørgsmål besvares gerne af Funktionsleder Christian Gehler på telefon 72 37 31 56. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagdirektørområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72376707
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330297942
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed