Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne projektledere til jernbaneprojekter i Danmark og Norge

NIRAS

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
29-01-2020
Kontakt
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
29-01-2020
Udløber
31-01-2020
Kviknummer
330148213
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Planlægning, Projektkoordinering, Projektledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Norsk (Bokmål) Læse/ tale

Vores ordrebog vokser, og derfor søger vi til vores kontor i Allerød erfarne jernbaneprojektledere til at varetage vores nuværende og kommende opgaver i Danmark og Norge. Bliver du motiveret af at stå i spidsen for komplekse jernbaneprojekter? Har du allerede erfaring fra norske jernbaneprojekter? Og har du lyst til at deltage i udviklingen af NIRAS jernbaneafdeling? Så er du måske vores nye kollega.

Som rådgiver designer og opgraderer NIRAS markante infrastrukturprojekter. Det gør vi i Skandinavien såvel som i resten af verden for at skabe effektiv, sammenhængende og bæredygtig mobilitet.

I Danmark arbejder vi i øjeblikket på at forberede en lang række broer i Jylland til elektrificering af banen mellem Århus og Aalborg, og i forbindelse med Signalprogrammet projekterer vi kabeltraceet på flere strækninger i Jylland og på Sjælland. I det norske skal vi i de kommende år blandt andet skabe hurtigere og bedre transportmuligheder for halvanden million nordmænd i forbindelse med gennemførelsen af InterCity-satsningen.

Om jobbet
Som projektleder skal du stå i spidsen for et eller flere af vores spændende projekter og lede vores dygtige fagspecialister. Vores jernbaneteam består af både unge og erfarne medarbejdere, der samarbejder på tværs af fag/organisationer for at skabe den bedste løsning for vores kunder.

Dit arbejdssted er som udgangspunkt vores hovedkontor i Allerød. Her bliver du en del af vores stærke jernbaneteam og en vigtig brik i samarbejdet med vores norske kontorer. Du skal derfor have lyst til at rejse til Norge og hvis du er interesseret, kan der også blive tale om udstationering til Norge i kortere eller længere tid.

Opgaverne som projektleder favner bredt:

 • Projektledelse
 • Faglig sparring og støtte til kolleger i Danmark og Norge
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Planlægning
 • Koordinering mellem de forskellige fag og de forskellige projekter
 • Bidrage i tilbudsprocessen
 • Samarbejde med kolleger og kunder.

Du får en bred tværfaglig berøringsflade internt i NIRAS og eksternt med kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

 • har nogle års erfaring som projektleder for både danske og norske baneprojekter
 • er udadvendt, initiativrig og i stand til at motivere dit team
 • trives med ansvar, er handlekraftig og resultatorienteret
 • kan se sammenhængen mellem de enkelte fagområder på jernbanen og evner at koordinere dem på tværs
 • kan skabe og vedligeholde et dynamisk og konstruktivt samarbejde med dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere
 • har lyst til selv at udvikle dig og være en del af fremtiden i jernbaneafdelingen i NIRAS
 • kan formulere dig entydigt både skriftligt og mundtligt på dansk, engelsk og norsk
 • har gode samarbejdsevner og godt humør trods mange bolde i luften.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende og udfordrende job i et af landets førende rådgivende ingeniørfirmaer.
 • Muligheder for både personlig og faglig udvikling i et inspirerende samarbejde med dygtige kollegaer i et velfungerende team.
 • At blive en del af et team, som består af både unge og meget erfarne medarbejdere, der lægger vægt på et højt fagligt niveau i en energifyldt, afslappet og humoristisk atmosfære.
 • Et åbent og tværfagligt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, faglig dygtighed, initiativ og engagement vægter højt.
 • Mulighed for alt efter dine interesser og evner at være med til at forme dine fremtidige fokusområder, da vores projekter er meget forskelligartede.
 • Gode ansættelsesforhold med kantine-, sundheds- og forsikringsordninger samt mange forskellige personaleklubber.

Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Vores værdier vi lytter, vi lærer, vi leverer er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

Skab infrastruktur, der understøtter fremtidens bæredygtige mobilitet
Vores 300 infrastruktureksperter baner hver dag vejen for den gode, bæredygtige mobilitet ved at sætte kunderne og projekterne i centrum. Vil du være en del af holdet og skabe infrastruktur i verdensklasse, kan du gøre det med base i Norge, Sverige eller Danmark.

Se alle vores stillinger til Infrastruktur her!

Ring og lad os tale om mulighederne
Lyder det spændende, så ring og få en snak med forretningschef Karin-Inge Gade Schultz på tlf.: 8194 3930 eller afdelingsleder Charlotte Valentin på tlf.: 2141 8318. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte ved at vedhæfte din ansøgning og dit CV senest den 31. januar 2020. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, og ansættelse kan finde sted inden fristens udløb.

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
29-01-2020
Udløber
31-01-2020
Kviknummer
330148213
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder
Erfaringer - I højere grad
Planlægning, Projektkoordinering, Projektledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Norsk (Bokmål) Læse/ tale
Beliggenhed