Gem annonce

Erfarne juridiske sagsbehandlere til selskabs- og aktionærbeskatning

Skatteankestyrelsen København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022
Kontakt
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760996
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
331326452
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde med spændende og principielle sager på et vigtigt område af stor samfundsmæssig betydning? Kunne du tænke dig at arbejde i en enhed, hvor vi kan indfri dine ambitioner om høj faglighed og kompleksitet i opgaverne med mulighed for faglig udvikling og fleksibilitet i hverdagen? Så er det dig, vi søger.

Faglig fordybelse, retssikkerhed og fastlæggelse af praksis på skatteområdet
I Skatteankestyrelsens 6. kontor arbejder vi med klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar fra Skatterådet på bl.a. området for selskabs- og aktionærbeskatning. Vores sager spænder vidt og omhandler alt lige fra beskatning af selskaber og koncerner, herunder skattepligtsspørgsmål og omstrukturereringer og sambeskatningsforhold til fonde og foreninger, beskatning af gevinst og tab på aktier, udbyttebeskatning samt spørgsmål om indeholdelse af kildeskat.

Fælles for vores sager er, at de ofte rejser spændende og principielle juridiske spørgsmål af afgørende betydning for virksomheder og borgere eller skatteforvaltningen. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse, når vi arbejder med bl.a. lovfortolkning, formalitetsspørgsmål og forvaltningsret – og vi arbejder som uafhængig klageinstans for retssikkerhed og det rigtige resultat, når vi som klageinstans fastlægger praksis på skatteområdet.

Du får som sagsbehandler selvstændigt ansvar for dine egne sager, som du følger fra A-Z, og du vil bl.a. stå for at udarbejde forslag til afgørelse, afholde møder med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten og skatteankenævnene.

Om dig
Du er jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) og/eller har en masteruddannelse inden for skatteretten, og du har flere års erfaring med juridisk sagsbehandling, som du har opnået fra dit arbejde i eksempelvis skatteforvaltningen og/eller advokat- eller revisionsbranchen eller lignede. Relevant erfaring med kontorets fagområder og skatteområdet generelt er en fordel.

Du kan lide faglig fordybelse og at arbejde med juraen i det skriftlige arbejde. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du vil også være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, som du ønsker at bidrage til. Det er derudover vigtigt, at du:

• evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale
• sikrer den rette kvalitet til rette tid
• kan kommunikere klart både i skrift og tale og arbejder driftsorienteret.

Om os
Du vil blive en del af den enhed der hedder 6. kontor, som pt. tæller 21 medarbejdere, der har forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Kontoret er inddelt i 5 teams, og du vil som sagsbehandler blive tilknyttet de teams, der primært arbejder med selskabs- og aktionærbeskatning.

Vi tilbyder i kontoret et stærkt fagligt miljø med mulighed for sparring og socialt fællesskab. Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis samt evt. andre relevante bilag via linket ”Søg stillingen” senest den 5. oktober. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. december 2022.

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares meget gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller souschef Rikke Harboe Dalhoff på telefon 3376 0874. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC).

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1
Virksomhedsinformation
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760996
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
331326452
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce