Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne dataarkitekter med stort ansvar for udvikling af ny dataarkitektur

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375637
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330121152
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi skal i EUTK-programmet udskifte 25 toldsystemer med nye it-systemer og datamodeller og skabe et fremtidigt toldvæsen, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi anvender big data, advanced analytics og ny teknologi. Opgavens samfundsmæssige væsentlighed, kompleksitet og skala er stor.

På toldområdet betyder EU's nye toldforordning (EUTK) væsentlige ændringer, der medfører udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet, så medarbejderne i Toldstyrelsen kan arbejde effektivt og sikre korrekt toldprovenu, gode vilkår for erhvervslivet, sikkerhed ved vareimport samt generelt regel-compliance. I forbindelse med udbud, udvikling og implementering håndterer vi store mængder data af høj samfundsmæssig betydning, og vi deler data med alle de andre EU-lande. Den samlede udvikling sker agilt på tværs af it, data og forretningsprocesser – og i høj grad ved at anvende en big data-tilgang, nye teknologier og advanced analytics.

Du får en vigtig rolle som en af vores senior-dataarkitekter og du tager del i konkrete it-projekter. Du er fx med til at identificere databehov i forretningen, omsætte konkrete krav til data/dataflows/integrationer og sikre, at it-anskaffelserne kommer til at hænge sammen på dataområdet. Det kan fx være i forhold til data-håndtering og data-anvendelse for fremtidens told. Du kan også komme til at arbejde på vores tværfaglige programarkitektur sammen med forretnings- og it-arkitekter.

Derudover er dine konkrete opgaver at bidrage til at:

  • Designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i it-projekter, herunder kortlægning af databehov og kravspecificering i udbudsmaterialer
  • Indtænke DevOps i arbejdet med data og datainfrastruktur
  • Sikre datafundamentet for projekterne, herunder lave kortlægninger af data (fx metadata-analyser) og data-flows
  • Modellere dataentiteter, attributter, kardinaliteter osv. ved brug af modelleringsværktøjer (fx QualiWare) – og sikre kvalitet og konsistens i vores udstillede data
  • Vi får de rette løsninger inden for datateknologier, dataformater mv.
  • Videreudvikle og vedligeholde vores dataarkitektur inden for bl.a. datamodeller, metadata, masterdata, datakvalitet, data governance, datasikkerhed, integrationsarkitektur
  • Etablere et data-fundament for anvendelse af machine learning og advanced analytics samt endelig udstilling af data og analyser for kunderne via business intelligence
  • Skabe den rette informationssikkerhed og databeskyttelse, herunder at indtænke implementering af GDPR i vores løsninger


Om dig
Du har solid erfaring med data- og løsningsarkitektur og har udarbejdet kravspecifikationer i offentlige eller private it-programmer, udviklingsafdelinger eller konsulentbranchen. Du har en relevant kandidatuddannelse inden for datalogi, fra IT-Universitetet eller lignende. Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Du har du en solid teknisk forståelse, som du kan bringe i spil i arbejdet med arkitektur/data, og du kan kommunikere dine budskaber til både medarbejdere, chefer, leverandører og andre interessenter.

Du er analytisk og metodisk og er god til at formidle problemstillinger vedr. data- og løsningsarkitektur bredt, ligesom du kan rapportere empiriske data, så andre forstår det.

Dit kontor og enhed
Du bliver ansat i kontoret EUTK Data og Analyse, som er en del EUTK-programmet. Kontoret har ca. 20 medarbejdere, og rummer mange forskellige fagbaggrunde. Hos os får et fagligt fællesskab med andre arkitekter, datamodellører, data scientists og analytikere. Vi arbejder tæt fagligt på tværs af forretningsprocesser, data og it.

I EUTK-programmet er vi ca. 100 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Som medarbejder i EUTK-programmet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub, torsdagstons og fredagsbar, filmaftner m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har gratis parkering i kælderen.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Ansøgning med CV og eksamenspapirer sendes via nedenstående link senest den 27. november 2019. Vi holder samtaler løbende. Der kan indgå en faglig case, en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Tune Bergholt Hammer på tlf.: 7238 9085 eller chefkonsulent Lasse Grinderslev Andersen på tlf.: 72382619.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Lignende job
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375637
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330121152
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed