Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren vej- og trafikingeniør til projektledelse, København

RAMBØLL DANMARK A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
RAMBØLL DANMARK A/S
Hannemanns Allé 53
2300
København S
Tlf
45986000
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
14-12-2018
Kviknummer
329924409
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du efter at blive en del af Sjællands stærkeste team inden for veje og anlæg, så skal du søge til Rambøll. Vi har vundet en lang række spændende vejprojekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og ligeledes yderst spændende kommende projekter. Projekterne dækker både nye veje og pladser, genopretningsprojekter, byudviklingsprojekter og anlægsopgaver. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer.

Dine ansvarsområder som projektleder
I rollen som projektleder vil du få ansvar for både kunder og medarbejdere i Rambøll. Hovedfokus vil være at pleje kundekontakt og sammen med projektteamet sikre, at projekterne skaber den rette værdi for kunde og samfund. Derudover skal du kunne arbejde fokuseret og struktureret og skal kunne samarbejde med dine kolleger for at nå et fælles mål.

Dine ansvarsområder kunne være:

 • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om opgaver
 • Projekt- og fagledelse med ansvar for:
  • Planlægning af infrastruktur
  • Detailprojektering
  • Udbud og udførelse af vejprojekter, herunder tilsyn og byggeledelse

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og fagligt stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter.

Du har +5 års erfaring med vej- og trafikområdet og +2 års erfaring med projektledelse, gerne med erfaring inden for 3D/ BIM projektering.

Dine nøglekvalifikationer er:

 • Relevant ingeniøruddannelse
 • Erfaring med planlægning, udbud og udførelse af veje og anlægskonstruktioner
 • Gode samarbejdsevner og evner at holde mange bolde i luften
 • Evner at styre projektets tid, økonomi og ressourcer
 • En vilje til at sikre høj kvalitet fra start til slut
 • Er interesseret i at skabe gode relationer

Bliv en del af Rambølls Vejafdeling og en del af Rambølls globale faglige miljø
Hos Rambøll arbejder vi på mange af de største infrastrukturprojekter, bl.a. elektrificering af jernbanen mellem Fredericia og Aarhus, Femern Bælt, Hovedstadens Letbane og på en lang række multidisciplinære byudviklingsprojekter som f.eks. anvendelse af veje til tilbageholdelse af vand og projekter omhandlende byomdannelser.

Du bliver en del af afdelingen for Roads and Traffic, Copenhagen, der er hjemhørende i København. Afdelingen består lige nu af 20 stærke kolleger, der har et tæt samarbejde med resten af Rambølls vejafdelinger. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”.

Som afdeling sætter vi en dyd i at være på forkant med udviklingen af afdelingens og medarbejdernes kompetencer således, at vi matcher markedets efterspørgsel bedst muligt. Og at vi derved kan give vores kunder den bedste rådgivning og medarbejderen de bedste forudsætninger.

Vores primære kunder er kommunerne i Hovedstadsområdet, entreprenører samt Vejdirektoratet. Derudover løser vi også projekter i samarbejde med private kunder og projektudviklere.

Vi har i år etableret en ny global organisation, som allerede har sikret os flere spændende projekter internationalt. Der er gode muligheder for at blive en del af disse internationale projekter både ved skrivebordet i København, og hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Høgdal Larsen +45 5161 4395.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online” via nedenstående link:

https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Copenhagen/Erfaren-vej--og-trafikingenir-til-projektledelse--Kbenhavn_JR4502?source=ramboll-dk

Send din ansøgning inden 14. december 2018.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
RAMBØLL DANMARK A/S
Hannemanns Allé 53
2300
København S
Tlf
45986000
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
14-12-2018
Kviknummer
329924409
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed