Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren teknisk projektleder til Kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt

DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2023
Kontakt
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554654
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
20-02-2023
Kviknummer
331469704
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger i Direktoratet for Kriminalforsorgen en erfaren teknisk projektleder, som skal være med til at styre et strategisk og komplekst digitaliseringsprojekt i en organisation, der begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Dine ansvarsområder
Du vil komme til at få ansvar for it-sporet i kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt, som skal sikre en erstatning for det eksisterende sagsbehandlingssystem, der håndterer forholdene for arresterede og dømte borgere under kriminalforsorgen.

Vi arbejder på en løsning med udgangspunkt i standardsagsbehandlingssystemer, og det er afgørende, at vi får defineret den relevante rammestruktur og datamodel. Du får ansvaret for, at de bedste it-mæssige løsninger identificeres og indarbejdes i projektet på en måde, der giver den bedste forretningsmæssige understøttelse og som giver det bedste udgangspunkt for en fortsat digital udvikling af organisationen.

Du og dit team skal i den sammenhæng løfte en bred vifte af opgaver med overordnet it-arkitektur, datamodellering, teknisk transition og infrastrukturelle problemstillinger, og du vil komme til at indgå både som projektleder for opgaverne og som udførende.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, fx ingeniør eller anden teknisk uddannelse indenfor it. Desuden forventer vi særligt, at du:

 • Er erfaren teknisk projektleder som både kan lede, styre og være udførende ift. tekniske analyser
 • Har dokumenteret erfaring med systemarkitektur, data management og teknisk projektledelse
 • Har god forretningsforståelse og erfaring med leverandørstyring af tekniske leverancer
 • Motiveres af at arbejde med digitaliseringsprojekter, der skal håndtere komplekse udfordringer
 • Er nysgerrig, åben, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
 • Er analytisk og velstruktureret
 • Er bekendt med og eventuelt certificeret i rammeværker som TOGAF og Fælles Offentlig Arkitektur
 • Er bekendt med og eventuelt certificeret i traditionelle projektledelsesmetoder som Prince2 eller IPMA og har erfaring med Statens it-projektmodel.
Om jobbet
Klientsystemet understøtter vores kerneforretning som sagsbehandlingssystem for de indsattes forhold. Det skal udskiftes over den kommende årrække for at understøtte driften og den fremtidige digitalisering af kriminalforsorgen. Gennemførelsen af projektet er derfor en strategisk hjørnesten for organisationen.

Som ansvarlig for it-sporet i den nye løsning på klientområdet, vil du indgå i den løbende styring af projektet sammen med projektlederen og andre delprojektledere med både it-mæssig og forretningsmæssig baggrund. Projektet er i analysefasen, og du kommer til at indgå i en løbende planlægning af projektet, hvad angår teknisk løsning, organisering og samarbejdsmodeller mv.
Du vil indgå i det faglige fællesskab i enheden It-infrastrukturudvikling, der har ansvar for at drive større infrastrukturprojekter og indgår i forretningsvendte digitaliseringsprojekter. Din arbejdsmæssige dagligdag vil være i projektet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en samfundsmæssigt vigtig og ambitiøs organisation, som har en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og dygtige dedikerede kolleger.
Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi sammen er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Om os
Enheden og projektet indgår i Center for IT og Digitalisering, og arbejdet foregår i et tæt samspil med ledere og medarbejdere internt i centeret og i resten af kriminalforsorgen. Center for IT og Digitalisering, er et af fem centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Centeret har ca. 90 medarbejdere fordelt på fem enheder og en centerstab. Centeret skal sikre drift og udvikling af de mange systemer, der understøtter kriminalforsorgens opgaver samt et højt niveau af databeskyttelse og informationssikkerhed.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med indplacering som special- eller chefkonsulent eller tilsvarende. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

 • Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
 • Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.
 • Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.
 • Du vil referere til chef for It-Infrastrukturudvikling Hans Ehlers.
 • Stillingen forventes besat snarest og senest den 1. maj 2023.
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for It-infrastrukturudvikling Hans Ehlers på telefon 72 55 94 51.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 20. februar 2023.

Vi forventer at indkalde til samtale i uge 8.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554654
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
20-02-2023
Kviknummer
331469704
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed