Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren softwareudvikler med solid dataforståelse

Spectra Systems

Odense, Fyn

Indrykket
08-10-2019
Kontakt
Spectra Systems
Ved Kæret 2
5210
Odense NV
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
06-11-2019
Kviknummer
330102685
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Erfaringer - I højere grad
SQL, C# (C Sharp), .NET
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kom med på vores transformationsrejse! 

Hos os får du en vigtig rolle, når du er med til at nytænke og udvikle ny teknologi, som tager vores kunder ind i en ny verden. En ny verden inden for hotel- og oplevelses-industrien, hvor en større og større del af forretningsprocesserne og kundeoplevelsen skal understøttes af en stærk digitaliseret platform. Vi er allerede langt og satser på at være drivende indenfor branchens udvikling.

Velkommen til Spectra Systems

Vi er førende inden for udvikling af hotel- og konferencesystemer til Danmark og derudover meget udbredt i Norden. Vi er 34 medarbejdere, som samarbejder tæt på tværs af titler og afdelinger. Her tager vi nemlig beslutningerne i fællesskab og tilbyder dig både en attraktiv lønpakke, mulighed for fleksibilitet samt en hverdag i et virksomhedshus i hjertet af Fyns hovedstad med en helt særlig venlig atmosfære.

Udvikling og design af high-end-produkter

Som softwareudvikler hos os bliver du en del af vores Development-team, hvor vi er 12 professionelle medarbejdere. Her er du med til at videreudvikle og vedligeholde vores eksisterende og nye Property Management Software (PMS), som er et system, der håndterer den samlede drift på hoteller og konferencecentre. Du vil derfor bl.a. arbejde med udvikling af bookingsystemer og prissætning samt yield management, integration til globale bookingkanaler, som Booking.com og Hotels.com samt POS-systemer. Du vil på sigt blive rigtig skarp på .NET Core, C#, component and service oriented-arkitektur, New SQL og Kubernetes based DevOps.

Her samarbejder du tæt med både dine kolleger i teamet samt resten af huset ud fra en tilpasset Scrum-model. Vi starter fx en opgave med et 2-ugers sprint, som begynder med en planlægningsdag, hvor vi afklarer kundens behov, samt hvordan vi implementerer og estimerer løsningens funktionalitet. Dit arbejde er altså med til at sætte nye standarder for effektivitet i hotel- og konferencebranchen, da vores produkter er arbejdsværktøjer for vores kunder, og deres funktion er afgørende for en række forretningskritiske processer.

Herudover står du fx også for at:

  • optimere vores systemer løbende for at reducere behovet for vedligehold og support
  • lave automatiserede tests
  • konstruere objektorienterede modeller ud fra brugerscenarier
  • Design Patterns og clean code.

Se de teknologiske muligheder og skab transformationen

Vi er en brugerorienteret virksomhed, som anvender mange forskellige teknologier og frameworks vi sætter nemlig produktet før teknologien. Det skaber de bedste tilpassede kundeløsninger. Og i tæt samarbejde med dine kolleger får du altså ansvar for at transformere vores gamle system til noget helt nyt. Noget nyt, som du udvikler og former ud fra et markedsbehov og data.


Erfaren udvikler, der kan udfordre status quo

  • Du har flere års erfaring med at udvikle software i .NET
  • Du har et stærkt øje for nyudvikling og følger med i, hvad der sker i markedet
  • Du er en udpræget teamplayer og har fokus på forholdet mellem teknologi og virkelighed.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på 72 45 91 39.

Send dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 06. november 2019. CVer, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Spectra Systems
Ved Kæret 2
5210
Odense NV
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
06-11-2019
Kviknummer
330102685
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Erfaringer - I højere grad
SQL, C# (C Sharp), .NET
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed