Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren psykolog til Brobyggerne

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
29-09-2023
Kviknummer
331578303
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af et velfungerende psykologteam, hvor faglig sparring og udvikling prioriteres? Kan du se dig selv arbejde tværfagligt med socialrådgivere og kontaktpersoner og derved tilbyde noget andet og mere end en monofaglig og individualiseret indsats? Så håber vi at vække din nysgerrighed her.

Brobyggerne er et tværfagligt og specialiseret tilbud til familier med udfordringer, der relaterer sig til det børne- og ungdomspsykiatriske felt. De familier, vi møder i Brobyggerne, har ofte mange belastninger og indsatser bag sig. De har derfor behov for at blive mødt med høj faglighed samt ydmyghed overfor deres komplekse og unikke situation. Det tilstræber vi i Brobyggerne.

I Brobyggernes psykologindsatser gives der et stort handlerum – blandt andet for at undgå indlæggelse eller anbringelse. Vi har derfor mulighed for at tilrettelægge omfattende forløb og gøre det, der skal til for at skabe udvikling i familien. Derudover har vi i psykologteamet gode muligheder for faglig opkvalificering; både ved vores ugentlige, monofaglige møder med sparring, drøftelse af aktuelle temaer samt intern, ekstern og metodesupervision. Vi er en lille gruppe, der passer på hinanden og prioriterer vores psykologiske tryghed højt.

Vores arbejdsdage er varierede, og vi styrer selv vores kalender, så den passer til vores opgaver. Vi anvender metoder tilpasset indsatsen, herunder KAT og MBT. Derudover har vi metodefrihed i psykologgruppen.
Fordi vores dygtige og erfarne kollega går på pension, søger vi en psykolog, der med varme og tydelighed som fagperson kan vække tillid blandt kolleger, børn/unge og familier i Brobyggerne.

Om Brobyggerne
Brobyggerne leverer fleksible og skræddersyede indsatser til børn og unge mellem 5 og 23 år og deres familier og netværk med komplekse psykiatriske udfordringer. Kontaktpersonerne i Brobyggerne arbejder matrikelløst, hvilket vil sige, at enhver indsats foregår i det miljø, barnets/den unges og familiens udfordringer kalder på. Det være sig i deres hjem, skole, døgninstitution, Børne og Ungdomspsykiatrien eller fritidslivet. Psykologerne tilbyder samtaler på matriklen.

Brobyggernes målgruppe er familier, der kæmper med massive angstproblematikker, skolevægring, social isolation, suicidal adfærd, selvskade, udadreagerende adfærd eller psykoseproblematikker. Mange af børnene/de unge er diagnosticerede med angst, depression, autisme, OCD, ADHD, skizofreni, skizotypi, personlighedsforstyrrelser, spiseforstyrrelser eller tilknytningsforstyrrelser.

Om jobbet
Som psykolog i Brobyggernes psykologtilbud bliver dine opgaver primært at afholde terapeutiske samtaler, lave familiebehandling, guide og støtte forældre og omsorgspersoner, samarbejde med det professionelle netværk; psykiatrien, skole og myndighedsområdet og andre. Forløbene kører i forskellige kadencer og varigheden afhængig af børnene/de unge og familiernes behov. For nogle er det samtaler 1-2 gange om måneden og for andre er det samtaler 1-2 gange om ugen.

Vi lægger vægt på, at du

 • Er uddannet psykolog med erfaring fra psykiatriområdet.
 • Har erfaring fra arbejdet med børn, unge og familier eller et ønske om at arbejde på området.
 • Ser synergien i samspillet mellem forskellige fagprofessionelle.
 • Ser potentialet og ressourcerne hos barn/ung og familien og ønsker at indgå i et samarbejde med barn/ung og familien om behandlingsplanen og -arbejdet.
 • Har erfaring med kognitiv adfærdsterapi og/eller mentaliseringsbaseret terapi.
 • Har interesse, engagement og en positiv tilgang til at indgå i den løbende udvikling af Brobyggerne.
Vi tilbyder dig

 • At blive en del af et velfungerende psykologteam med plads til faglig udvikling.
 • En arbejdsplads, hvor du gør en forskel for barn/ung og familier med psykisk sygdom.
 • At blive en del af en innovativ og dynamisk institution i Københavns Kommune med høj faglighed, godt kollegialt miljø og tillidsbaseret ledelse.
 • Et afvekslende, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er plads til udvikling og mulighed for at påvirke dit eget arbejdsliv.
 • Mulighed for løbende kurser og uddannelser.
 • At indgå i et forpligtende arbejdsfællesskab hvor vi sætter arbejdsmoral, trivsel og humor i højsædet.
 • Et spændende specialiseret arbejde med mangeartede opgaver og tværfagligt samarbejde.
 • Supervision.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter overenskomst og principperne i Ny Løn.

Stillingen er en fastansættelse på 30-37 timer om ugen, og ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1 december 2023.

Center for Socialpædagogik og Psykiatri anvender børne- og straffeattest samt udvidede referencer som led i rekrutteringen.

Vil du vide mere
Kan du kontakte psykolog Susanne Preisel på 26775521 eller institutionsleder Karin Nøhr Larsen på 6161 0751. Læs mere om centret og tilbuddet her: http://www.csp.kk.dk/

Søg via linket senest fredag den 29. september 2023
Vi holder samtaler den 10. oktober.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
29-09-2023
Kviknummer
331578303
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed