Gem annonce

Erfaren projektleder til "Bevæg dig for livet"

Brøndby Kommune

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Brøndby Kommune
Park Allé 160
2605
Brøndby
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360158
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brøndby Kommune har i samarbejde med DIF og DGI indgået aftale om et partnerskab om at blive ”Bevæg dig for livet” visionskommune. Målet er at få mange flere Brøndby-borgere i bevægelse, og samtidig styrke det i forvejen stærke foreningsliv i kommunen.

”Bevæg dig for livet” kommer til at udgøre en væsentlig del af implementeringen af Brøndby Kommunes strategi ”Brøndby 2030”. Projektet skal være med til at løfte - det - af strategiens fem fokusområder, der omhandler idræt, sport og bevægelse hele livet.

Derfor søger vi nu en erfaren projekt- og procesleder, der brænder for at understøtte og drive projekter på tværs af sektorer og forvaltninger for at styrke borgernes bevægelse.  

Samarbejdet med DIF, specialforbund under DIF og DGI Midt- og Vestsjælland er en meget vigtig del af visionsaftalen, hvorfor du jævnligt – med udgangspunkt fra DGI Midt- og Vestsjællands kontor i Roskilde – skal deltage i sparring med DGIs forenings- og idrætskonsulenter og projektledere fra ”Bevæg dig for livet” i andre kommuner.

Du skal også være en del af en gruppe på fem konsulenter, som – sammen med ´Brøndby Kommunes direktion og chefgruppe – skal sikre, at kommunalbestyrelsens ambitioner om ”Brøndby 2030” bliver ført ud i livet. Det betyder bl.a., at du kommer til at facilitere og understøtte fremdriften i den arbejdsgruppe, som særligt skal arbejde med fokusområdet idræt, sport og bevægelse.

Vi forventer, at du

  • er en dygtig proces- og projektleder som ønsker at tage teten og drive projekter og, at du kan formidle projektets fremdrift til mange forskellige målgrupper
  • driver udviklingsarbejde og netværk, og både kan være mødeleder og referent
  • er god til at fange og iværksætte initiativer, og til at motivere dine samarbejdspartnere til at tage ansvar for fælles projekter
  • har en akademisk uddannelse - eksempelvis inden for idræt og folkesundhed og har en stor interesse for foreningsliv, fællesskaber og bevægelse.
  • kan arbejde strategisk og analytisk, og har indsigt i arbejdet i en politisk styret organisation
  • er en stærk netværker og god kollega, som prioriterer sparing, vidensdeling og godt humør på arbejdspladsen – uanset, om det er bag et skrivebord eller hos foreninger og samarbejdspartnerne
  • er fortrolig med at udarbejde handleplaner, projektbeskrivelser og evalueringer – og andre typer for dokumentation
 
Vi tilbyder dig
En spændende mulighed for at sætte dit præg på borgernes deltagelse i foreningslivet og bevægelsesaktiviteter. Et dynamisk og levende arbejdsmiljø med et højt ambitionsniveau, hvor vi sætter godt humør, en uformel omgangstone og et godt samarbejdsklima højt.

Du bliver forankret i afdelingen ” Idræt - Fritid – Bevægelse”, som er en del af Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Her bliver du mødt af syv engagerede og faglige dygtige kollegaer, som glæder sig til at møde dig, og hjælpe dig godt afsted med dine nye opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår 
Der er forventet ansættelse pr. 1. december 2020. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer i en 5-årig projektansættelse. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation.

Du må forvente nogen mødevirksomhed og aktiviteter uden for normal arbejdstid. Vi har flexordning, og du kan i stor udstrækning tilrettelægge din egen tid.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 5 oktober 2020 kl. 9.00.
Ansættelsessamtaler er planlagt således: 1. samtale den 22. og 23. oktober 2020. 2. samtale tirsdag den 27. oktober 2020.

Yderligere information
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte fagchef Søren Hamberg på tlf. 61 38 44 70.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Brøndby Kommune
Park Allé 160
2605
Brøndby
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360158
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce