Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren projektleder med fødevarer-proceserfaring - AFRY Industry - Kolding og Aarhus.

AFRY

Aarhus, Østjylland

Indrykket
25-01-2021
Kontakt
AFRY
Viborgvej 1
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
25-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
330462877
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænkte dig at være bannerfører for store tværfaglige projekter i både ind- og udland?

“ I AFRY Food er vi i gang med en stor vækstrejse, hvor vores projektstørrelse og kompleksitet er stigende. Du har som projektleder mulighede for, at blive en del af et entreprenørt miljø med højt til loftet og kort fra tanke til handling” fortæller Morten Christiansen, Section Manager.

Velkommen til AFRY

AFRY Food er inde i en meget positiv udvikling og søger derfor en erfaren projektleder med proceserfaring til at indgå i vores dygtige team. Vi har kontor i Kolding og Aarhus, hvor vi pt. er hhv. 11 og 34 dedikerede kolleger, som arbejder med proces- og automationsprojekter og konsulentopgaver for vores kunder i den globale fødevarebranche. AFRY Food er en afdeling under vores Business Unit Food, som pt. tæller ca. 115 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland.

Om jobbet

På baggrund af vores forhøjede aktivitetsniveau har vi behov for at styrke vores projektledelseskompetencer på kontoret i både Kolding og Aarhus. Ud over at deltage i arbejdet med vores projekter og opgaver, vil det være en vigtig opgave at udvikle det faglige miljø omkring projektledelse.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Ledelse af projekter i størrelsesordenen 1-20 mio. Eur.
 • Projektledelse inkluderende tværfaglig mandskabsledelse. Herunder ressourcer fra fag som bygning, proces, el, IT og automation.
 • At opbygge projektstrukturer og fastholde fokus på kvalitet og mål. Herunder med blik for ressourcer, tid og økonomi.
 • Support til salg og kontraktunderskrivning.
 • At kommunikere med kunder løbende i projektarbejdet.
 • Styring af de forskellige pakkeejere.

Din profil

Du er en faglig stærk projektleder med erfaring fra projekter til fødevarerindustrien eller lignende. Du er som person struktureret og grundig i dit arbejde, men har også et stort ”gå på mod”. Du er udadvendt og evner at opbygge langsigtede relationer. Arbejdet kræver en stor grad af selvstændighed, men samtidig gode evner til at indgå i sparring med dine kollegaer på tværs af organisationen. Eftersom jobbet ikke udelukkende består af kontorarbejde, er det væsentligt, at du også trives godt med at være “on site” hos kunden – også internationalt.

Derudover har du:

 • Et stærkt forretningsorienteret mind-set, tænker og handler på forkant, og formår at anskue udfordringerne i helikopterperspektiv.
 • Styrke i at opbygge struktur i projekterne, både overfor kunder og overfor projektmedarbejdere, og kan tage de nødvendige dialoger for at opretholde struktur og mål.
 • Empati og evner til at opfange konflikter og medvirke aktivt til at løse dem, før de udvikler sig.
 • Evnen til at motivere alle til at udføre deres del til rette tid og sted og føler et naturligt ansvar.
 • Du er vant til at rapportere internt med projektmedarbejdere, eksternt med kunder samt håndtere leverandører.
 • Erfaring fra Food eller Biotech industrien og forstår gerne de produktionsprocesser og myndighedskrav, der indgår i projekterne.
 • Gerne forståelse for procesdesign, automation og QA og er certificeret som PL, fx Prince2, PMI eller IPMA.
 • Nemt ved at begå dig på både dansk og engelsk i skrift og i tale.

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Et job hos en af de førende virksomheder i branchen.
 • Videreudvikling af dine kompetencer via løbende kurser og samarbejde på tværs.
 • Mulighed for at arbejde helhedsorienteret inden for proces- og automationsløsninger.
 • Mulighed for at samarbejde med andre brancher (fx infrastruktur, energi, procesindustri)
 • En flad organisationsstruktur, præget af grundighed og kort vej fra tanke til handling.
 • Et godt arbejdsmiljø med tæt kollegialt samarbejde, og en uformel omgangstone.
 • Frihed under ansvar samt en dialogbaseret ledelsesstil kendetegnet ved tillid, grundighed, videndeling samt et forretningsorienteret fokus.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist er den 31. Januar 2021.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
25-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
330462877
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed