Gem annonce

Erfaren og faglig stærk anlægsingeniør inden for afløbsteknik

NIRAS

Denmark

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330296546
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Anlægsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale

Der er en god chance for, at du allerede er stødt på NIRAS, som er en af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi har travlt i vores klima og anlægsafdeling og søger derfor endnu en ambitiøs ingeniør, der har flair for 3D Revit projektering.

Jobbet

Som anlægsingeniør får du mulighed for at udarbejde anlægsprojekter inden for nybyggeri, ombygning, renovering, byggemodning og LAR klimasikring. Du skal have lyst til at arbejde med små og store projekter enten selvstændigt eller sammen med resten af teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Projektering og udbud af afløbssystemer i jord samt LAR- og mindre anlæg inden for skel.
 • Projektledelse, tilsyn og byggeledelse
 • Udvikling og opbygning af netværk samt at bidrage til salg ved at tiltrække nye spændende opgaver hos nye og eksisterende kunder
 • Bidrage til den faglige udvikling af området i NIRAS

Din profil

Vi forventer, at du:
 • er ingeniør eller bygningskonstruktør med et højt fagligt niveau
 • har minimum 8 års erfaring
 • kan projektere primært afløbssystemer i jord inkl. LAR-anlæg
 • har erfaring med projektledelse af mindre projekter
 • har kendskab til 3D og BIM, gerne Revit i anlægsbranchen
 • har en generel viden om beslægtede fagområder som VVS, Konstruktioner og Geoteknik
 • er udadvendt og kan bevare overblikket i en travl og omskiftelig hverdag
 • har gode kommunikationsevner og kan formidle teknisk viden på en let forståelig måde, både mundtligt og skriftlig og primært på dansk
 • du har godt humør og en generel positiv indstilling

Vi tilbyder

Du bliver en del af afdelingen Klima og Anlæg inden for Byggeri i Allerød. Afdelingen består af ca. 15 personer med uddannelser som ingeniører, konstruktører, kloakmestre og designere. Vi arbejder alle med opgaver inden for kloak, klimasikring, parkeringsområder samt anlægsopgaver inden for Byggeri.

Du bliver en del af et engageret team med en høj faglighed, og hvor du kan udvikle dig gennem spændende og udfordrende projekter. Vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

Ring og lad os tale om mulighederne

Lyder det spændende, så ring og få en snak med afdelingsleder Charlotte B. Lindberg på telefon +45 2070 8266. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte ved at vedhæfte din ansøgning og CV. Ansøgningsfrist: 16. august 2020.
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
06-09-2020
Kviknummer
330296546
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Anlægsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce