Gem annonce

Erfaren og dynamisk It-projektleder søges til Koncern IT, Region Sjælland

Region Sjælland

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Region Sjælland
Ringstedgade 75
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
01-08-2020
Kviknummer
330293288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være med helt fremme og løfte sundheds-it med succesfulde implementeringer i Region Sjælland?

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores sundheds-it via Sundhedsplatformen og de omkringliggende it-systemer. Vores projekter kan være af forskellig karakter – nogle med tyngde på det it tekniske og andre med mere fokus på organisatorisk implementering, uddannelse og forandringsledelse.

Du vil få en meget alsidig og udfordrende hverdag, hvor din kontakt og samarbejdsflade bliver stor. Projekterne rammer meget bredt ud mod sygehusene i regionen og ligeledes tværregionalt i vores samarbejde med Region Hovedstaden omkring udvikling og drift af Sundhedsplatformen.

Projektarbejdet i Koncern IT involverer store muligheder for at bidrage til udviklingen i Region Sjælland, og samtidig styrke egne kompetencer.

Om dig:

Vi søger en skarp profil med erfaring i at styre komplekse, strategiske projekter sikkert i mål, og samtidig skabe opbakning til løsningerne.

Vi forestiller os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Flere års erfaring med projektledelse – gerne i større organisationer
  • Godt styr på projektledelsesdiscipliner som eksempelvis udarbejdelse af projektplaner, ressourceestimering og interessenthåndtering
  • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • Evne og lyst til at lede, facilitere og motivere såvel projektdeltagere som interessenter til at komme i mål
  • En bred forståelse for data og struktur, og også for, hvordan det kan omsættes til konkrete initiativer og indsatser på vores sygehuse
  • Erfaring med både PRINCE2 og SAFe vil være en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med samarbejde i sundhedssektoren og kendskab til Sundhedsplatformen vil være en fordel, men ikke et krav
  • En relevant uddannelse – gerne på bachelor, master eller kandidatniveau

Om os:

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling i IT Projektledelse, hvor du kan være med til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

IT Projektledelse gennemfører alle it-projekter i hele Region Sjælland, og har således en fagligt meget bred portefølje af projekter indenfor både sundhedsområdet, socialområdet, økonomi, HR, præhospital center, vaskeri og mange flere.

I afdelingen går vi meget op i ’at spille hinanden gode’, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af områder.

Arbejdssted vil være i Ringsted, men det forventes, at du er mobil, og jævnligt kan deltage i møder på andre lokationer både i Region Sjælland og i Region Hovedstaden.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest 1 august 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller i uge 27, 28 på mobil: 21 14 03 91 og uge 30, 31 kan Funktionschef Ann Ilsøe Hvid kontaktes på mobil 25 45 49 59

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Ringstedgade 75
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
01-08-2020
Kviknummer
330293288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce