Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Konstruktionsingeniør til Give Elementer

MatchMind A/S

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
24-06-2023
Kontakt
MatchMind A/S
Abelsgade 5
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
24-06-2023
Udløber
17-07-2023
Kviknummer
331569571
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

MatchMind søger en erfaren konstruktionsingeniør til Give Elementer.

Konstruktionsafdelingen hos Give Elementer består af 14 erfarne og engagerede tegnere og ingeniører. Du får her en central stilling i afdelingen - med fokus på faglig styrkelse af tegnestuen og statikafdelingen. Erfaring fra branchen er en fordel, men har du erfaring med statik og konstruktion fra en anden branche hører vi gerne fra dig.

Give Elementer producerer stort set alle typer af elementer, hvor langt størstedelen bruges til industribyggeri - ofte fuldt færdige sandwich-/facadeelementer i længder op til 22 meter. Virksomheden ser positivt på fremtiden - økonomien er stærk og ambitionerne store.

Som selvstændig elementfabrik ageres der agilt i markedet, og det er naturligt at forfølge de gode ideer i dagligdagen. Dine kommende kolleger brænder for konstruktion og statik, og vi forventer derfor, at du trives i en kultur, hvor daglig sparring mellem kolleger er en selvfølge, og hvor der løbende arbejdes på at styrke afdelingens faglige kompetencer - til gavn for hele teamet - og naturligvis dig.

Jobbet
 • Udarbejdelse af statiske beregninger på en stor variation af forskellige betonelementer, med ansvar for egne projekter
 • Ansvar for koordinering med kunder samt eksterne rådgivere i samarbejde med tegnestuen
 • Faglig sparring med salgsafdeling, produktion og montage
 • Koordinering af projekter med kunden, eksterne leverandører, salg, produktion og montage - herunder indhentning af nødvendige oplysninger for optegning af elementer
 • Ansvar for overholdelse af tidsplan ift. fremsendelse af tegninger til godkendelse hos kunden
 • Sikring af nødvendig overlevering til salg, produktion og montage - og ikke mindst til kunden, til aftalt tid.
 • Optimering af projekter og arbejdsgange generelt
Om dig

Vi forventer, at du er uddannet konstruktionsingeniør eller tilsvarende. Optimalt set har du erfaring fra lignende stilling, men har du en alternativ konstruktionsmæssig erfaring, hører vi også gerne fra dig.

Herudover kan du nikke genkendende til flg.:

 • Højt fagligt niveau - med en god statisk forståelse
 • Løsningsorienteret med god forretningsforståelse
 • Videndeler og spiller dine kolleger bedre
 • Stærk på IT generelt og digitaliseringer af arbejdsprocesser
 • Nysgerrig - "plejer" er ikke i din ordbog

Give Elementer er virksomheden, hvor du kan udfolde dine evner og kompetencer, og hvor du kan blive udfordret i dagligdagen. De har viljen, og ikke mindst musklerne, til at møde fremtiden. Samtidig er det væsentligt for dem, at de bevarer den proaktive og løsningsorienterede tilgang til markedet, som har kendetegnet dem gennem alle årene.

Du vil blive tilbudt en god løn efter kvalifikationer samt sundhedssikring. Herudover bliver du en del af en dynamisk organisation, hvor din faglighed bidrager til den rivende udvikling, såvel i konstruktionsafdelingen som i den øvrige del af Give Elementer.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30214511

Der afholdes løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør inden for beton- og letbetonelementer til landbrug og industribyggeri.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted råder de over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2.

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med en kreativ og rationel tankegang udnyttes fleksibiliteten i standardelementerne til at skabe innovative løsninger.

Igennem 55 år har virksomheden superoptimeret deres produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” har altid været, og er stadig, virksomhedens ånd, målsætning og DNA.

Se mere på www.elementer.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Abelsgade 5
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
24-06-2023
Udløber
17-07-2023
Kviknummer
331569571
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed