Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Key Account Manager til projektsalg

BILA A/S

Randers, Østjylland

Indrykket
24-09-2019
Kontakt
BILA A/S
Industrivej
7900
Nykøbing M
Praktisk information
Oprettet
24-09-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
330094716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, marketing
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

BILA leverer løsninger til industrien indenfor optimering og automatisering. Vi har mange tilfredse kunder, og vi vil have endnu flere. Vores dygtige medarbejdere har travlt med at servicere og sælge både til nye og til eksisterende kunder. Derfor skal vi bruge endnu en superdygtig Key Account Manager til vores Food forretningsenhed

BILA A/S på Mors er Danmarks største projekt- og automationshus med mere end 400 medarbejdere. Vi arbejder med mange forskellige automationsløsninger, der blandt andet involverer robotter fra Kawasaki, MIR og Universal Robots. Alle kompetencer er samlet i BILA og omfatter rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af automatiseringsanlæg. Vi har vores eget værksted, hvor vi udvikler og tester specialværktøj til robotanlæggene. Vi har afdelinger flere forskellige steder i landet – vores Food forretningsenhed ligger nemt tilgængeligt opad E45 ved Randers. 

Om jobbet

Med reference til Food´s Business Unit Manager får du den primære opgave at opsøge nye kunder og – sekundært – at vedligeholde salget til de eksisterende. Du skal vedligeholde kundedatabasen og være med til at videreudvikle et supergodt team. Teamet hører organisatorisk hjemme i vores projektorganisation og består af kompetente, engagerede sælgere, projektledere og projektmedarbejdere – alle nøglespillere, der realiserer projekter i Food. 

Faglige kvalifikationer

  • Du må meget gerne have en teknisk baggrund – maskintekniker, maskinmester eller ingeniør, så du har forudsætninger for at forstå, hvad industrioptimering handler om, så du på den måde kan skabe værdi for kunden
  • Du har mindst 4-5 års erfaring fra et lignende job med fokus projektsalg – meget gerne i fødevareindustrien
  • Du har kendskab til Category Management
  • Du både taler og skriver et godt dansk og engelsk
  • Du har et godt kendskab til MS og autocad eller et andet tegneprogram. 

Om dig

Du har kommerciel forståelse og elsker salget – som i ”elsker at sælge”. Du synes, det er det, der definerer en god arbejdsdag: at få en kunde til at sige ”ja”til indgå et samarbejde med dig og BILA. Du er mere Hunter end Farmer. Du vil vinde, og du finder ud af, hvad der skal til for, at du får mødet med kunden. Du er energisk, udadvendt og en god netværker.

Ambitiøs, initiativrig, energisk, målrettet og strategisk tænkende er ord, der passer godt på dig. Ligesom ordene analytisk, detaljeorienteret, problemløsende og selvstændig. Men ikke mere selvstændig end at du fungerer godt i et team. Du er god til at samarbejde og til at forhandle med kunderne. Fleksibilitet er en nødvendighed, og du skal være klar til at yde en ekstra indsats i pressede perioder. Du er resultatorienteret, og du sørger for, at mål, aftaler og deadlines overholdes. 

Vi tilbyder dig

En spændende og alsidig stilling i en dynamisk virksomhed. Din arbejdsplads vil være ved Randers, men ofte arbejder du ud hjemmefra. Du bliver en del af et stærkt og engageret team, der består af en Business Unit Manager, projektledere, projektdeltagere og sælgere. Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel og direkte tone. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, så derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt. Lønpakke efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du

Søg stillingen direkte her

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
BILA A/S
Industrivej
7900
Nykøbing M
Praktisk information
Oprettet
24-09-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
330094716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, marketing
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed