Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren DevOps

Job-Link ApS

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Job-Link ApS
Anonym
3600
Frederikssund
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
06-07-2019
Kviknummer
330022177
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Job-Link søger til en af vores kunder, en erfaren tekniker med erfaring i DevOps.

Vores kunde er en innovativ it-virksomhed i rivende udvikling, der derfor løbende søger dygtige og engagerede nye medarbejdere. Virksomheden har specialiseret sig i, at udvikle og levere løsninger og konsulentydelser til både den private og offentlige sektor. Vores kunde har store ambitioner og vil være den foretrukne leverandør inden for digitale løsninger til booking, ressourcestyring og planlægning. Udover at hoste egne løsninger, hoster vores kunde også for andre virksomheder.

Virksomheden har pt. 40 medarbejdere og er bosiddende i Storkøbenhavn samt har en afdeling i udlandet. Vores kunde er Microsoft Certified Partner, bruger de nyeste teknologier og udviklingsværktøjer og gør en dyd ud af, at udvikle de rette løsninger sammen med kunderne.

Jobbet

Som vores nye DevOps kommer du til at arbejde tæt med det nationale EESSI udviklingsprojekt og EESSI Driftssupport team. EESSI er et IT-system, som skal hjælpe sociale sikringsmyndigheder i hele EU med at udveksle oplysninger hurtigere og mere sikkert - i overensstemmelse med EU-reglerne om koordinering af den sociale sikring. Teamet har ansvar for al it-koordinering indenfor EESSI området, samarbejdet med Statens It, it-sikkerhed og den daglige drift af Service- og Helpdesken for den danske del af EESSI løsningen.

I jobbet som DevOps kommer du primært til at arbejde med Statens Serum Institut(STPS) hvor din opgave er at få instituttet integreret i EESSI projektet. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med det team, som arbejder med udvikling og idriftsættelse i Danmark af EESSI (Electronic Exchange of Social Security Information). Dine kolleger i dette team er arkitekter, forretningsanalytikere, udviklere og driftsmedarbejder/supporter.

Du får såvel nationale som internationale samarbejdspartnere, og der vil derfor være både teknisk og forretningsmæssig kommunikation på nationalt og internationalt niveau.

Der samarbejdes med op til 140 kompetente danske institutioner og disses brugere, samt 55 tekniske knudepunkter i resten af Europa og deres Service- og Helpdesk, samt EU-kommissionen i rollen af systemleverandør.

En del af arbejdet som DevOps er bl.a. at få koblet STPS med på EESSI projektet og sørge for at de tekniske IT systemer fungerer optimalt. Installation af applikationen skal være automatiseret i en grad, så nye releases kan installeres ved hjælp af continous test og integration. Installationerne skal leve op til EU's sikkerhedspolitik.

I samarbejde med driftsleverandøren bliver det din opgave, at levere et test-miljø til EU-Kommissionens applikation og du skal samtidig sikre et produktionsmiljø med en høj grad af automatisering.

Du skal løbende beskrive driftsprocedurer til driftsleverandøren og til vores ServiceDesk.

Dine kompetencer:

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med at arbejde med mange forskellige interessenter og som har indgående viden om systemintegration.

Derudover skal du:

  • Have indgående kendskab til opsætning, konfiguration, drift og fejlfinding af både på Linux og Windows servere
  • Være god til at kommunikere tekniske problemstillinger med forskellige typer interessenter spændende fra udviklere til samarbejdsparter hos offentlige institutioner og eksterne leverandører f.eks. Statens IT
  • Have stor erfaring med deployment og fejlfinding af Java applikationer (J2SE og J2EE), Apache og Tomcat o.l.
  • Være udpræget præference for at automatisere og dokumentere test- og deployment-processer
  • Have stor erfaring med opsætning og anvendelse af standard værktøjer udvikling af Java applikationer til versionsstyring, build og automatiserede test f.eks. Git, JUnit, og Gradle.

Personlige kompetencer

  • Åben og ansvarlig.
  • Sans for detaljer, arbejder systematisk og struktureret
  • God samarbejdspartner, ansvarlig, pålidelig, analytisk og organiseret
  • God til engelsk skriftligt og mundtligt.

Øvrigt

Vi tilbyder et job i en spændende og innovativ virksomhed. Du vil få en dagligdag med mange forskellige opgaver og en masse udfordringer. Du vil blive ansat hos vores kunde der har kontor i Storkøbenhavn. En stor del af tiden vil du sidde som konsulent hos både Statens Seruminstitut i København og hos EESSi teamet i Lyngby.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Job-Link ApS
Anonym
3600
Frederikssund
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
06-07-2019
Kviknummer
330022177
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed