Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du til kompleks jura? Så har vi brug for dig til behandlingen af en ny type sager på momsområdet

Skatteforvaltningen, Aarhus, Lyseng Allé

Aarhus, Østjylland

Indrykket
17-05-2023
Kontakt
Skatteforvaltningen, Aarhus, Lyseng Allé
Lyseng Allé 1
8270
Højbjerg
Tlf
72388584
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331569404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er din faglighed og dine sagsbehandlerkompetencer i top, og vil du være en del af et team, der behandler en ny type komplekse og juridisk udfordrende sager? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med en af Skattestyrelsens vigtigste opgaver, som også har direktionens bevågenhed. Der er tale om komplicerede sager, da både den momspligtige leverandør og aftageren af leverandørens ydelser kan rejse krav på tilbagebetaling mod Skatteforvaltningen. Det er ny praksis.

Arbejdet skal munde ud i en rapport til Skatteministeriet, som inspiration til udarbejdelse af en tilbagebetalingslov.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som cand.jur., cand. merc. jur. eller har god sagsbehandler- og erhvervserfaring.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kan håndtere komplekse sager, skære dem til og sikre, at opgaven løses. Det er vigtigt, at du følger de fastlagte processer og overvejer, om de fungerer – og spørger, hvis de ikke giver mening.

Herudover er det vigtigt at du:

  • har indsigt i moms- og forvaltningsret – og er opmærksom på fagligt ”tilgrænsende områder”
  • har respekt for andre og samarbejder både internt og eksternt
  • har forståelse for myndighedsrollen
  • omsætter og deler din viden
  • er ambitiøs – på egne og enhedens vegne
Velkommen til EV23 – genoptagelser moms
Du bliver en del af enheden EV 23 – Genoptagelser, moms, med 22 medarbejdere. Vi er organisatorisk placeret i Skattestyrelsens fagområde Erhverv i afdelingen Erhvervsvirksomheder II (EV). I vores kontor behandler vi anmodninger om ændring af moms og sager med kontrol af momsangivelser.

Din primære opgave bliver at være med til at behandle ca. 650 sager, hvor der er anmodninger om tilbagebetaling af moms fra henholdsvis aftagere og leverandører. Arbejdet er teambaseret og løses i et projektsamarbejdende miljø med medarbejdere fra vores kontor og vores søsterkontor EV 22 i Høje Taastrup.

Teamet fra de to kontorer består allerede nu af 14 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellig baggrund og en funktionsleder. Opgaven forventes løst indenfor få år. Ansættelsen er dog varig, og efter afslutning af arbejdet overgår man til andre momsopgaver i Erhvervsvirksomheder II i Aarhus.

Du bliver en del af et fagligt miljø hvor stemningen er uformel, og hvor vi lægger vægt på en god og behagelig omgangstone gerne krydret med humor. Hos os får du en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er en mulighed, så både dit arbejdsliv og dit familieliv kan hænge sammen.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den torsdag den 15. juni 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Susanne Reinholdt Andersen på telefon 72 37 65 82 eller funktionsleder Jesper Bech Christensen på telefon 72 37 97 68.

Vi forventer at holde samtaler den 27. og 28. juni.

Der kan blive tale om yderligere samtaler med person- og logiktest.

Tiltrædelse pr. 1. september 2023 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Skattestyrelsen, Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. Du skal forvente, at der vil være møder i Høje-Taastrup.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Aarhus, Lyseng Allé
Lyseng Allé 1
8270
Højbjerg
Tlf
72388584
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331569404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed