Gem annonce

Er du Sociologis nye studenterstudievejleder?

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35337209
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330024532
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sociologisk Institut søger to nye studenterstudievejledere med start 1. august 2019. Stillingerne er normeret til 8 timer om ugen. Den ene af stillingerne er dog normeret til 15 timer om ugen - fordelt over to ugentlige arbejdsdage - i oktober og november 2019.

Om jobbet
Som studenterstudievejleder på Sociologi skal du vejlede og afholde informationsarrangementer for kommende, nuværende og internationale studerende i forskellige studierelaterede og personlige forhold.

Vi modtager forskellige henvendelser i studievejledningen – fx om studieplanlægning, studietvivl eller information om regler og ansøgningsprocedurer. En del af vores henvendelser omhandler svære eller sårbare situationer, og jobbet stiller derfor særligt krav til dine lytte- og samtaleevner.

Studievejledningen består af to studenterstudievejledere og én studie- og karrierevejleder. Vi holder åbent to dage om ugen, hvor vi tilbyder vejledning ved personligt fremmøde samt via mail og telefon. Derudover afholder vi ni informationsarrangementer i forårssemesteret og ni arrangementer i efterårssemesteret.

Du vil få én fast ugentlig arbejdsdag i vejledningen - dog kræver jobbet også vis fleksibilitet, da informationsarrangementerne ligger på de dage, hvor du ikke er på arbejde i studievejledningen. Derudover skal du forvente at deltage i møder på Sociologisk Institut og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Om dig
Vi lægger vægt på:

  • At du er studerende på Sociologi
  • At du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt - herunder at du opsøger den nødvendige information, så de studerende ikke får forkerte oplysninger
  • At du er tillidsvækkende og evner at åbne op for samtalen
  • At du er god til at samarbejde – vejlederteamet er på 3 vejledere i alt, og du vil også få et tæt samarbejde med instituttets studieadministration
  • At du har det godt med at tale over for større forsamlinger
  • At du kan arbejde i studievejledningen i minimum et år og gerne længere

Det er ikke et krav, at du i forvejen er inde i studieordninger mv. eller har været aktiv i fagråd eller studienævn - til gengæld skal du have mod på at sætte dig ind i regler, opsøge den information, som måtte blive relevant samt holde dig opdateret på ændringer.

Sociologisk Institut ønsker, at studievejledningen til stadighed forsøges videreudviklet i forhold til, hvad der er vigtigt for de studerende. Derfor ser vi meget gerne, at du løbende bidrager til, at studievejledningens tilbud kan forbedres.

Som studenterstudievejleder skal du deltage i grundkurset for studenterstudievejledere - se mere på: https://studenterstudievejleder.ku.dk/. Næste kursus er den 14.-16. august 2019.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund for studenterundervisere ved de højere uddannelsesinstitutioner med tilhørende protokollat. Lønnen er ca. 194,12 kr. i timen.

Tiltrædelse den 1. august 2019

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 31. maj 2019. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 12. juni 2019.

Stillingen søges online via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/tap/ (tryk på "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget). Husk at skrive, om du kan arbejde 15 timer om ugen i oktober og november – de 15 timer fordeles over to ugentlige arbejdsdage i studievejledningen.

Det er en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til stillingen som studenterstudievejleder, kan du kontakte studie- og karrierevejleder Sarah Kirkegaard Verver på 35 33 12 91/sv@samf.ku.dk. Du er også velkommen til at kontakte studievejledningen i vores åbningstider, hvis du vil tale med Louise (studenterstudievejleder) om jobbet. Se vores åbningstider her: https://www.soc.ku.dk/uddannelser/studievejledning/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35337209
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330024532
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce