Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Sociologis nye studenterstudievejleder?

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330024532
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sociologisk Institut søger to nye studenterstudievejledere med start 1. august 2019. Stillingerne er normeret til 8 timer om ugen. Den ene af stillingerne er dog normeret til 15 timer om ugen - fordelt over to ugentlige arbejdsdage - i oktober og november 2019.

Om jobbet
Som studenterstudievejleder på Sociologi skal du vejlede og afholde informationsarrangementer for kommende, nuværende og internationale studerende i forskellige studierelaterede og personlige forhold.

Vi modtager forskellige henvendelser i studievejledningen – fx om studieplanlægning, studietvivl eller information om regler og ansøgningsprocedurer. En del af vores henvendelser omhandler svære eller sårbare situationer, og jobbet stiller derfor særligt krav til dine lytte- og samtaleevner.

Studievejledningen består af to studenterstudievejledere og én studie- og karrierevejleder. Vi holder åbent to dage om ugen, hvor vi tilbyder vejledning ved personligt fremmøde samt via mail og telefon. Derudover afholder vi ni informationsarrangementer i forårssemesteret og ni arrangementer i efterårssemesteret.

Du vil få én fast ugentlig arbejdsdag i vejledningen - dog kræver jobbet også vis fleksibilitet, da informationsarrangementerne ligger på de dage, hvor du ikke er på arbejde i studievejledningen. Derudover skal du forvente at deltage i møder på Sociologisk Institut og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Om dig
Vi lægger vægt på:

  • At du er studerende på Sociologi
  • At du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt - herunder at du opsøger den nødvendige information, så de studerende ikke får forkerte oplysninger
  • At du er tillidsvækkende og evner at åbne op for samtalen
  • At du er god til at samarbejde – vejlederteamet er på 3 vejledere i alt, og du vil også få et tæt samarbejde med instituttets studieadministration
  • At du har det godt med at tale over for større forsamlinger
  • At du kan arbejde i studievejledningen i minimum et år og gerne længere

Det er ikke et krav, at du i forvejen er inde i studieordninger mv. eller har været aktiv i fagråd eller studienævn - til gengæld skal du have mod på at sætte dig ind i regler, opsøge den information, som måtte blive relevant samt holde dig opdateret på ændringer.

Sociologisk Institut ønsker, at studievejledningen til stadighed forsøges videreudviklet i forhold til, hvad der er vigtigt for de studerende. Derfor ser vi meget gerne, at du løbende bidrager til, at studievejledningens tilbud kan forbedres.

Som studenterstudievejleder skal du deltage i grundkurset for studenterstudievejledere - se mere på: https://studenterstudievejleder.ku.dk/. Næste kursus er den 14.-16. august 2019.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund for studenterundervisere ved de højere uddannelsesinstitutioner med tilhørende protokollat. Lønnen er ca. 194,12 kr. i timen.

Tiltrædelse den 1. august 2019

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 31. maj 2019. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 12. juni 2019.

Stillingen søges online via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/tap/ (tryk på "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget). Husk at skrive, om du kan arbejde 15 timer om ugen i oktober og november – de 15 timer fordeles over to ugentlige arbejdsdage i studievejledningen.

Det er en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til stillingen som studenterstudievejleder, kan du kontakte studie- og karrierevejleder Sarah Kirkegaard Verver på 35 33 12 91/sv@samf.ku.dk. Du er også velkommen til at kontakte studievejledningen i vores åbningstider, hvis du vil tale med Louise (studenterstudievejleder) om jobbet. Se vores åbningstider her: https://www.soc.ku.dk/uddannelser/studievejledning/

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330024532
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Undervisningsassistent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed