Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Entrepriseleder søges til tagdækningsvirksomhed på Midtfyn

NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
16-03-2019
Kontakt
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Elmevej 2
5690
Tommerup
Tlf
30310908
Praktisk information
Oprettet
16-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329958146
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Entrepriseleder søges til tagdækningsvirksomhed på Midtfyn …

Entrepriseleder
For vores kunde på Fyn, søger vi en dygtig og engageret profil som har lyst til at arbejde i en udviklende virksomhed indenfor tagdækning. Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling med gode og solide ansvarsområder med fokus på udvikling.

Du bliver en del af vores virksomhed i et uformelt arbejdsmiljø som er struktureret og med optimal ydeevne. Vores niveau er højt og vi forventer derfor, at du har stor interesse indenfor tagdækningsfaget.

Ansvarsområder
Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en ambitiøs organisation med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Med reference til virksomhedens indehaver, får du ansvar for at levere de pålagte opgaver, som bl.a. omhandler byggeledelse, herunder beregning og økonomistyring af sager. Vi ser gerne at du tager ejerskab og er en god ambassadør for virksomheden.

Dine primære ansvarsområder er følgende:
• Gennemgang og forståelse af projektmateriale
• Beregning af tilbud
• Byggestyring
• Personaleledelse
• Indgå i planlægning af opgaver
• Kontakt til leverandører ifm. indkøb

Om dig
Du skal kunne arbejde struktureret og målrettet også i travle perioder og have en positiv og kommunikerende stil over for dine kollegaer/medarbejdere. Du formår at arbejde selvstændigt med anviste opgaver men du er også en god kollega, der involverer og supporterer dine kollegaer/medarbejdere med et fælles mål for øje. Du er grundig og motiveres af at levere høj kvalitet i dit arbejde og af at kunne optimere de daglige opgaver.

Desuden ligger vi vægt på, at du er resultatorienteret og har en god faglig forståelse. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser et stort engagement over for kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

Kvalifikationer
Du har en grundig og solid erfaring indenfor byggefaget, herunder hvad kvalitet og ydelser betyder for at kunne levere de aftalte opgaver. Du er uddannet bygningskonstruktør, og har gerne ledelseserfaring i faget. Du har mod på udfordringer og har nemt ved at tilpasse dig nye arbejdsgange. Du er ligeledes vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer. Som entrepriseleder er det VIGTIGT, at du kan håndtere byggesager og personale. Vi forventer ligeledes at du har økonomisk sans, blik for detaljer, er struktureret og har forretningsmæssig forståelse. Du har et positivt livssyn og god humor og udviser positiv indstilling til samarbejde. Du er god til at formulere dig i skrift og tale.

Vi tilbyder
• En stilling med frihed under ansvar, som er selvstændig og udviklende
• Et dynamisk, uformelt og innovativt arbejdsmiljø i en succesfuld virksomhed
• Kompetente kolleger og daglige udfordringer
• Troværdighed og solid opbakning inden for de givne rammer

Gage
Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du stillingen
Med tilhørende CV og referencer fremsendes ansøgning til NYGAARD & CO. E-mail: ove@nygaardco.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ove Nygaard på telefon: 3031 0908.

Om virksomheden
Virksomhedens mission er at være en drivkraft for tagbranchen. Dette bliver vi ved at gå foran med det bedst mulige eksempel og med udgangspunkt i vores fælles definerede værdigrundlag:
Stolthed, Ligeværdighed og Samarbejde.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Elmevej 2
5690
Tommerup
Tlf
30310908
Praktisk information
Oprettet
16-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329958146
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygningskonstruktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed