Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedsleder til Koncern Sikkerhed

DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2023
Kontakt
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554654
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331455999
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du mod på at tage ansvar for sikkerheden i kriminalforsorgen og bidrage til at holde Danmark trygt? Kan du gå foran og lede arbejdet med sikkerhedsstandarder og sikringsteknik i kriminalforsorgen? Så er du måske vores nye enhedsleder i Koncern Sikkerhed.

Dine opgaver
Som enhedsleder bliver du en del af et ledelsesteam bestående af chefen for Koncern Sikkerhed og i alt tre enhedsledere. Du vil få det daglige ansvar for driften og udviklingen af din enhed, herunder i forhold til udvikling af enhedens medarbejdere, som du vil have personaleledelse af. Du vil desuden skulle bidrage til udviklingen af Koncern Sikkerhed som helhed, ligesom du vil skulle indgå i arbejdet med fortsat at udvikle kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation på alle niveauer.

Dit primære ansvarsområde vil udover personaleledelse være at medvirke til understøttelse af kriminalforsorgens sikkerhedsindsats bl.a. ved udvikling og implementering af nye tiltag, som skal understøtte arbejdet med sikkerhed i hele kriminalforsorgen men også ved at sikre, at kriminalforsorgsområderne i dagligdagen kan få konstruktiv sparring og input til deres opgaveløsning. Du skal kunne sikre, at de tiltag der arbejdes med, er fagligt relevante og effektive, ligesom du vil skulle tage styring på processerne og sikre fremdrift i arbejdet. Endelig vil du skulle tage ansvar for at sikre, at alle relevante interessenter bliver inddraget i opgaveløsningen. Du vil desuden skulle beskæftige dig med departementsbetjening af Justitsministeriet i forbindelse med bl.a. udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og høringer over lovforslag.

I det daglige arbejde vil du således få et tæt samarbejde med de øvrige dele af Direktoratet for Kriminalforsorgen samt de fire kriminalforsorgsområder.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og du må meget gerne have erfaring fra kriminalforsorgen, en statslig styrelse eller en politisk styret organisation. Du har en oprigtig interesse for ledelsesopgaven, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med ledelse.

Der vil ved udvælgelsen blive lagt særlig vægt på, om du:

  • kan sikre fremdrift i komplekse processer med mange interessenter og korte deadlines
  • har erfaring med tværfagligt samarbejde og er samarbejdsorienteret og inddragende
  • har en skarp pen; du er velskrivende og kan skære ind til benet
  • har analytisk sans og gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner samt er vant til at arbejde systematisk og struktureret
  • har indblik i og interesse for den politiske dagsorden og dermed næse for sager, der potentielt kan blive gjort til genstand for politisk eller mediemæssig interesse, og
  • kan arbejde udviklingsorienteret og navigere i ukendt terræn.
Vi tilbyder
En udfordrende lederstilling med spændende og højaktuelle arbejdsopgaver i en organisation, der er i en rivende udvikling og forandring. Arbejdsindhold, der har stor samfundsmæssig betydning, mulighed for at udnytte din faglighed og sætte dit præg samt en uformel omgangstone og et åbent og venligt arbejdsmiljø.

Hvem er vi?
Koncern Sikkerhed er en del af Center for Sikkerhed, som blev oprettet i Direktoratet den 1/12 2022. I Center for Sikkerhed er vi ca. 250 medarbejdere opdelt i to enheder, Koncern Sikkerhed og Koncern Transport og Bevogtning, der understøtter det daglige sikkerhedsarbejde i kriminalforsorgen og som varetager hver deres del af opgaven med at styre og udvikle sikkerhedsområdet.

Koncern Transport og Bevogtning varetager en central landsdækkende driftssikkerhedsopgave i form af transporter af indsatte til f.eks. retsmøder.

I Koncern Sikkerhed arbejder ca. 20 medarbejdere med blandt andet efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder samt radikalisering og voldelig ekstremisme. Dertil er kriminalforsorgens hundefører også forankret i Koncern Sikkerhed. Koncern Sikkerhed har desuden det overordnede ansvar for f.eks. indsatser der skal medvirke til at undgå undvigelser fra fængsler og arrester, indsmugling af ulovlige effekter og narkotika og for at forebygge overfald på ansatte og indsatte.
Koncern Sikkerhed har derfor også et tæt samarbejde med Justitsministeriet og de øvrige aktører i straffesagskæden, herunder politiet og Politiets Efterretningstjeneste.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende i Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K. Da Koncern Sikkerhed understøtter sikkerhedsarbejdet i kriminalforsorgens institutioner, vil der forekomme tjenesterejser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. april.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte chef for Koncern Sikkerhed Ian Gunthel på telefon 72 55 21 52.

Ansøgning
Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 1. februar 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 7 og 8.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554654
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331455999
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed