Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enheden Bæredygtigt Byggeri og Genbrug søger to studentermedhjælpere

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-01-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
20466431
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331463931
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du studerende, og har du lyst til at være med til at udvikle København mod en cirkulær økonomi med mere genbrug, øget genanvendelse og CO2-neutralitet? Så læs mere her.

Enheden for Bæredygtig Byggeri og Genbrug i Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder med

 • at virkeliggøre målene i Ressource- og Affaldsplan 2024 – Cirkulær København, som bl.a. skal sikre en bedre udnyttelse af ressourcerne i husholdningsaffaldet og øge københavnernes genbrug
 • at reducere klimapåvirkningerne fra byggeri i København bl.a. ved øget brug af genbrugsmaterialer og biobaserede byggematerialer som fx træ
Vi er en arbejdsplads med ambitioner og visioner. Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø med mange forskellige fagligheder, bl.a. ingeniører, DJØFere, biologer, adfærdsdesignere, arkitekter, teknikere og kolleger med andre miljøfaglige uddannelser, der arbejder med at udvikle byen.

Der slås følgende to stillinger op:

Om stilling 1
Du vil blive en del af team Cirkulært Byggeri, hvor du vil komme til at arbejde sammen med medarbejdere, der arbejder med at udvikle indsatser indenfor cirkulært og klimavenligt byggeri, og det er en fordel, hvis du har viden om dette fra din uddannelse.

Dine opgaver vil i overvejende grad bestå af dataindhentning og -bearbejdning, kontakt med eksterne samarbejdspartnere via telefon og e-mail samt mødeplanlægning og referatskrivning fra møder.

Vi forventer, at du

 • trives med at kommunikere med mange forskellige mennesker, både fysisk, via mail og telefon
 • er struktureret
 • skriver godt og præcist
 • har erfaring med Excel
Om stilling 2
Du kommer til at arbejde med forskellige aspekter af udvikling på affaldsområdet og implementering af målsætningerne i Cirkulær København. Se mere om Cirkulær København her: https://www.kk.dk/artikel/cirkulaer-koebenhavn-ressource-og-affaldsplan-2024.
Opgaverne vil især tage sit udspring i planens Tema 3 – Flere bytte- og genbrugsmuligheder.

Du vil blive tilknyttet team Genbrug, der primært arbejder med opgaver rettet mod at øge genbrug i Københavns Kommune, særligt på nær- og genbrugsstationerne. Arbejdsopgaverne vil være mangfoldige, hvor du både skal støtte op om aktuelle projekter, hjælpe med at sætte forsøg i gang, støtte op om events og hjælpe med at lave målinger i felten med efterfølgende databehandling. Desuden lægger vi vægt på, at du kan tale med borgene, være ekstra hænder til events og kan begå dig på sociale medier.

Vi tilbyder medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for rigtig mange københavnere. Dine kollegaer vil løbende sparre og vejlede dig i forhold til dine opgaver. Du vil desuden komme til at arbejde sammen med enhedens øvrige studentermedhjælpere og få en stor kontaktflade i resten af forvaltningen.

Generelt er der højt til loftet og en flad ledelsesstruktur, hvilket gør, at du som medarbejder har stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi forventer, at du

 • har stor interesse for byen og lyst til at arbejde med genbrugs- og affaldsindsatser. Det er en fordel, at du har viden om affaldshåndtering, genanvendelse og den cirkulære dagsorden
 • er studerende på en videregående uddannelse, har læst i minimum to år og har mindst 1 1/2 år tilbage af dine studier
 • er god til at formulere dig skriftligt og er rutineret bruger af Office-pakken
 • er indstillet på at arbejde med mange forskellige slags opgaver i en travl hverdag, herunder driftsmæssige og praktiske opgaver, også ude i byen
 • er god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker
Desuden forventer vi, at du er ansvarsbevidst og indstillet på at udføre både selvstændig opgaveløsning og praktiske opgaver. Vi lægger vægt på, at du går positivt og engageret til arbejdsopgaverne, og at du bidrager både socialt og fagligt.

Det er desuden en fordel, hvis du

 • er god til databearbejdning, samt evt. økonomi
 • er god til engelsk
 • er god til kommunikation (fx Power Point og skriftlig formidling)
 • kan begå dig på SOME
Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er med start snarest muligt med et gennemsnitligt timetal på 15 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder, ferie med videre.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Københavns Kommunes regelsæt for studerende beskæftiget med kontorarbejde.

Praktisk
Det er en forudsætning, at du er aktivt studerende og kan dokumentere, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt. Ansøgere fra 3. år samt overbygning foretrækkes.

Vedhæft dit CV og eksamensbevis i Word- eller PDF-format. Din ansøgning skal højst fylde en side og dit CV højst tre sider.

Yderligere information
Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.tmf.kk.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingerne er du meget velkommen til at kontakte:
Stilling 1: Kristoffer Carr Saunders på 2374 7146.
Stilling 2: Stine Laurberg Hansen på 2155 3167.

Startdato hurtigst muligt.

Søg via linket senest onsdag den 1. februar 2023
Samtaler forventes afholdt i ugen efter.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
20466431
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331463931
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed