Gem annonce

Engageret teamleder med mod til at gå nye veje i arbejdet med udsatte familier

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2021
Kontakt
Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet
24-11-2021
Udløber
13-12-2021
Kviknummer
330908652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Tårnby Kommune har besluttet at etablere en ny afdeling, som skal skabe en koordineret indsats for udsatte familier. Vi søger en teamleder til at understøtte udviklingsfasen, og som kan lede tre topmotiverede socialfaglige medarbejdere i arbejdet med udsatte familier.

Teamlederen har det direkte ledelsesansvar for enhedens samlede indsats. Det forventes, at du kan og har lyst til faglig ledelse helt tæt på opgaven. Det vil sige, at du også vil bidrage i sagsbehandling, koordinering og mødeledelse. Du har en afgørende position i samarbejdet med de øvrige afdelinger, og har mod til at gå forrest, når vi sammen skal finde nye veje i arbejdet med udsatte familier.

Vi er som nævnt i en udviklingsfase, hvor vi blandt andet er i gang med at konkretisere målgruppen, beslutningskompetencen, metoder, visioner og målsætninger i fællesskab.

Der er nedsat en styregruppe, som har det ledelsesmæssige ansvar for fremdrift. Derudover er der nedsat en etableringsgruppe med medarbejderne i HS-enheden, ledere og tre konsulenter, som sammen med teamlederen skal sikre den røde tråd i udviklingsfasen.

Job- og personprofil samt supplerende jobbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Handicap og Psykiatricentret handicapafdelingen@taarnby.dk.

Vi forventer, at du:

Vel vidende, at ingen ansøger kan alting, vil der være brug for en teamleder med flest mulige af nedennævnte egenskaber:

 • Du tror på og brænder for den helhedsorienterede tilgang i arbejde med udsatte familier
 • Du kan bevare det gode humør og god energi – også når det hele bliver lidt svært!
 • Er løsningsorienteret, inddragende og grundig
 • Har gode samarbejdsevner og udviser loyalitet som en grundstruktur
 • Har mod til at gå nye veje i arbejdet med udsatte familier
 • Opfanger signaler, ser muligheder og handler på disse
 • Kan tage det overordnede ansvar og skabe tydelig ledelse for enheden
 • Er nærværende og anerkendende i sin tilgang

På den faglige side søger vi en teamleder som:

 • Har stor erfaring fra enten familie- eller beskæftigelsesområdet
 • Har indgående kendskab til myndighedsarbejde og helhedsorienteret sagsbehandling
 • Er velfunderet i socialfaglige metoder inden for mødefacilitering og fælles målfastlæggelse
 • Har erfaring med og lyst til teamsupervision

Vi kan tilbyde dig:
 • Et hold med tre dedikerede socialfaglige medarbejdere
 • En mulighed for at præge den kommunale indsats til udsatte familier
 • Tæt ledelsesmæssig sparring med Handicap og Psykiatrichefen

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Leon E. Honoré på telefon 9243 9950.

Ansøgningsfristen er d. 13. december 2021, kl. 8:00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 15. december

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet
24-11-2021
Udløber
13-12-2021
Kviknummer
330908652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce