Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og kompetent daglig leder søges til Charlottenlund Børnehus afd. Tryllefløjten

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Gentofte Kommune
Hellerupvej 20
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330121022
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du som daglig leder være med til at videreudvikle et godt børnemiljø? Er du optaget af at skabe et attraktivt arbejdsmiljø? Vil du være en del af et nyt og ambitiøst ledelsesteam? Her er muligheden.

Fra den 1. februar 2020 søger vi en ny daglig leder til den integrerede institution Tryllefløjten, som er den ene af to institutioner i Charlottenlund Børnehus.

Du er velkommen til at søge stillingen hvad enten, du er en erfaren leder eller ny i ledelse.

Du bliver en del af et samlet ledelsesteam på tre ledere og vil have din primære daglige gang i Tryllefløjten og refererer til institutionslederen.

Du er:
En daglig leder, som både har en stærk pædagogfaglighed og stor interesse for personale ledelse.

Som daglig leder er du medarbejdernes faglige- og nærmeste leder.

Som en del af ledelsesteamet i Charlottenlund Børnehus er du derudover medansvarlig for at skabe to robuste kvalitetsinstitutioner med fokus på et velfungerende og venligt børne- og arbejdsmiljø.

Vi har stort fokus på samarbejde – såvel som det relationelle arbejde. En af kerneopgaverne er at højne det pædagogiske niveau både i Tryllefløjten og Kastaniegården, der begge tager afsæt i dannelse.

Med udgangspunkt i den nye styrkede læreplan, skal du lede pædagogernes tilrettelæggelse af det pædagogiske læringsmiljø, som vi vægter højt i Charlottenlund Børnehus. En opgave, som ledelsesteamet samlet har ansvar for at udvikle sammen med personalet.

Som daglig leder af Tryllefløjten er det vigtigt at du:

 • Er en dygtig faglig leder, der kan supportere, inspirere, samle og videreudvikle personalets faglighed individuelt, i teams, på tværs af teams
 • Har gode kommunikative evner, er god til at skabe dialog på alle niveauer og kan opbygge tillidsfulde relationer til medarbejderne, børn og forældre
 • Ser værdien af og understøtter den ledelsesmæssige strategi og systematisk kompetenceudvikling af personale og dagtilbuddet
 • Understøtter det pædagogiske arbejde gennem sikker, nærværende, vedholdende og stabil ledelse
 • Har et nuanceret børnesyn og en anerkendende tilgang til børn, forældre og personale
 • Er vedholdende i dit arbejde med at formidle og omsætte Charlottenlund Børnehus’ og Gentofte Kommunes visioner, mål og strategier på den lange bane og i det daglige arbejde i dagtilbuddet
 • Vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet, personalet og forældregruppen
 • Har interesse for - og evner ledelse, har en pædagogisk uddannelse, samt evt. supplerende lederuddannelse
 • Har et tydeligt driftsfokus og interesse for at løse de løbende driftsopgaver
 • Har blik for Tryllefløjtens faglige udvikling

Vi tilbyder:
En spændende og alsidig stilling, med gode muligheder for både indflydelse og vækst i et børnehus med engagerede forældre og en kompetent personalegruppe med et stærkt samarbejde. Tryllefløjten har høj forældretilfredshed og er kendt for traditioner, som vores sommercirkus og popcornfest. Vi har et godt forældresamarbejde, som vi vægter højt.

Tryllefløjten er en del af dagtilbuddet Charlottenlund Børnehus, som foruden Tryllefløjten og består af Kastaniegården. Charlottenlund Børnehus er en stor institution med i alt 50 medarbejdere fordelt på to afdelinger, hvor Tryllefløjten er den mindste.

Tryllefløjten er normeret til 22 vuggestuebørn og 53 børnehavebørn og der er 12 fastansatte medarbejdere, studerende og vikarer.

Som daglig leder vil du vil blive en del af et forholdsvis nyt ledelsesteam, hvor der er plads til nye tanker og visioner, og hvor der arbejdes målrettet og reflekteret for at sikre høj kvalitet. Dit primære ansvar være den daglige ledelse af Tryllefløjten, men du vil også blive involveret i driften af Kastaniegården og det tværfaglige samarbejde mellem de to huse.

Om Gentofte Kommune:
Gentofte Kommune har et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med visionen: "Tryghed, Leg og Læring - Børn Forandrer Verden" har vi en ambition om, at ethvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale.

Som daglig leder er du i ledelsesteam med reference til institutionslederen af Charlottenlund Børnehus, Pia Kronborg. Du vil som daglig leder også have mulighed for, at blive inddraget i den generelle udvikling af Gentofte Kommunes dagtilbudsområde.

Yderligere oplysninger:
Du er velkommen til at kontakte dagtilbuds pædagogiske leder Michael Andersen: tlf. 3057 1901 for yderligere oplysninger.

Du er også velkommen til at kontakte Pia Kronborg, tlf. 2348 4737 for evt. spørgsmål / for at besøge Tryllefløjten og Kastaniegården.

Du kan læse mere på: www.gentofte.dk eller på Charlottenlund Børnehus hjemmeside: http://kastaniegaarden.gentofte.dk/da/Charlottenlund-Boernehus

Ansøgningsfrist: onsdag d. 27. november 2019

 • samtalerunde afholdes mandag d. 2. december
 • samtalerunde afholdes torsdag d. 5. december

Tiltrædelse: d. 1. februar 2020 eller snarest herefter.

Løn og ansættelse
Stillingen er på gældende lederoverenskomst, gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Aflønning fastsættes efter forhandling med relevant forhandlingsberettiget organisation.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Hellerupvej 20
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330121022
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed