Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret bibliotekar til Amager Vest biblioteker

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26121670
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578460
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Bibliotekar
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at formidle læselyst, litteratur og arrangementer til børn og voksne? Kan du inspirere, motivere, planlægge og afvikle arrangementer og aktiviteter for både børn og voksne? Kort sagt trives du i rollen som vært? Så er du måske vores nye kollega!

Om os
I bydelen Amager Vest er der tre biblioteker – Ørestad, Solvang og Islands Brygge. Dit primære arbejdsområde vil være Ørestad, men der vil også være arbejdsopgaver på de øvrige biblioteker.

Ørestad Bibliotek åbnede i 2012 og ligger centralt placeret i Ørestad. Vores bydel er mangfoldig, nye fritids- og kulturtilbud etableres og er med til at skabe et dynamisk og spændende kvarter på kanten af fælleden og byen.

Vi deler bygning med Ørestad Skole og besøges dagligt af især mange børnefamilier, studerende og internationale borgere.

Som kollega bliver du en del af et team, der løfter i flok, og sammen tager vi fælles ansvar for det gode værtskab og bidrager til et imødekommende og rart sted at være. Vi har et stærkt lokalt engagement med blik for hele bydelen og løser opgaver på tværs af bydelens biblioteker.

Om stillingen
Ørestad Bibliotek har en meget aktiv arrangementsvirksomhed både for børn og voksne. Vi er arrangementsbibliotek sammen med fire andre biblioteker i København, hvor vi er fælles om at skabe spændende arrangementer for alle københavnere.

Som vores nye kollega vil du have særligt fokus på at arbejde med arrangementer for børn og voksne, litteraturformidling, udstillinger, SoMe og grafisk og skriftlig formidling.

Du får til opgave at være vært og betjene bibliotekets brugere. Det gælder, når vi har aktiviteter for børn og voksne om formiddagen og om eftermiddagen, og når vi har værtskab for alle borgere.

Vi lægger vægt på, at du

  • elsker bøger og litteratur og brænder for at formidle disse med engagement både fysisk og online
  • er åben og udadvendt og er komfortabel med at være opsøgende og formidle til både voksne, børn og grupper
  • er handlekraftig, kan få ting til at ske og er god til at finde løsninger og skabe overblik
  • er en udpræget holdspiller, god til at samarbejde og ser muligheder sammen med både kolleger og samarbejdspartnere
  • tilgår opgaver med fleksibilitet, rummelighed og selvstændighed
  • har konkret erfaring med fonds- og puljeansøgninger samt med at skabe og afvikle arrangementer
Du er bibliotekar D.B., cand.scient.bibl. eller har anden relevant videregående uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et vikariat på 37 timer om ugen for en tidsbegrænset periode fra den 1. december 2023 til den 30. juni 2025. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du skal forvente en fleksibel arbejdsuge, hvor der kan være morgen-, weekend- og aftenarbejde samt vagter på tværs af forskellige biblioteker.

Ansættelse forventes den 1. december 2023 eller snarest muligt derefter.

Vi indhenter børneattest og reference i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte faglig leder Kirsten Sass Egebo på 2146 5907.

Søg via linket senest søndag den 8. oktober 2023
Samtaler afholdes tirsdag den 24. oktober 2023.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
Kultur- og Fritidsforvaltningen er Danmarks største kulturforvaltning. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra idræt, kultur og borgerservice til huslejenævn, folkeregister, vielser og afvikling af valg og folkeafstemninger. I Kultur- og Fritidsforvaltningen arbejder vi for at skabe de bedste rammer for kultur- og fritidslivet i København – og i samarbejde med københavnerne at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er en politisk ledet organisation og har til opgave at understøtte og udleve politiske beslutninger. Alt sammen med det overordnede formål at give københavnerne et bedre kultur- og fritidsliv og være en åben og professionel indgang til Københavns Kommune.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26121670
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578460
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Bibliotekar
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed