Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energistyrelsen i Esbjerg søger erfaren afregningsmedarbejder til VE-afregning

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41729054
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
31-07-2019
Kviknummer
330058640
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre en sikker udbetaling af over 8 mia. kr. årligt til ca. 100.000 kunder til vedvarende energi? Så er du måske vores nye kollega. Vi er i en spændende udvikling med nye IT systemer i et dynamisk miljø, hvor udvikling og præcision er afgørende. For den rigtige profil, vil der være tale om en rigtig interessant stilling, hvor der er stor mulighed for at forme den fremtidige administration og personlig udvikling.

Om jobbet
Du indgår i Afregningsteamet i Center for VE-Administration, der består af 6 personer med stærke kompetencer indenfor data, statistik og økonomi.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at optimere og at deltage i opgaverne vedrørende:

 • Håndtering og kvalitetskontrol af stamdata for solceller, vindmøller og kraftvarmeværker
 • Opsætning og beregning af støtteudbetaling til ca. 100.000 kunder
 • Håndtering af forespørgsler fra kunder
 • Vedligeholdelse af dokumentation og optimering af arbejdsprocesser
 • Du kan se frem til et udadvendt job med en stor ekstern kontaktflade til både private, professionelle og interesseorganisationer. Du vil møde en travl hverdag med en uformel omgangstone samt ikke mindst en enhed med god dynamik
 • Vi lægger vægt på høj faglighed og videndeling. Vi gør en dyd ud af at have et godt kollegaskab og være en fleksibel arbejdsplads.
Om dig

 • Du har relevant erfaring med afregning og fakturering af kunder
 • Du har erfaring med kontrol, beregning og afsendelse af afregning
 • Du har relevant erfaring med håndtering af måledata i elmarkedet
 • Du har gode samarbejdsevner, er serviceminded og med en god gennemslagskraft
 • Du er grundig af natur og leverer resultater af høj kvalitet
 • Du kan arbejde selvstændigt og tilegner dig let ny viden
 • Du har en stor arbejdskapacitet og evnen til at arbejde med flere opgaver på en gang
 • Du har et godt humør og er omstillingsparat
 • Du har et godt overblik, går foran hvis opgaverne kræver det og er god til at prioritere dine opgaver
 • Du er fleksibel og robust, da dagen sjældent forløber helt som forventet.
Det er afgørende, at du har flair for IT og behersker beregning og behandling af store datamængder samtidig med, at du brænder for praktisk anvendelse af kvalitetsstyring.

Som person er du omhyggelig og analytisk anlagt. Du arbejder struktureret og vedholdende - både med rutineopgaver og udvikling af nye processer. Desuden er du åben, kundeorienteret og går gerne i dialog med mange forskellige mennesker i samarbejdet om løsninger.

Om os
Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen varetager Danmarks interesser på energi-, og forsyningsområdet i EU og søger gennem målrettet samarbejde med enkeltlande og internationale institutioner at udbrede de danske erfaringer med energiomstillingen til gavn for danske eksportvirksomheder.

Center for VE-administration, der er beliggende i Esbjerg, består i alt af ca. 50 medarbejdere og en kontorchef. Center for VE-administration er et af to centre, der er beliggende i Esbjerg, således at Energistyrelsen i Esbjerg beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Der er cirka 500 årsværk beskæftiget i Energistyrelsen

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK), afhængig af kompetencer og erfaring.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Niels Bohrs vej 8D, 6700 Esbjerg.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Jens Aagaard Rahn på telefon 33 95 42 72 eller kontorchef Nete Bech Tinning på telefon 53 88 77 35.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget.

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest 31. juli 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 32-33.

Tiltrædelse forventes pr. 1. oktober 2019.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41729054
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
31-07-2019
Kviknummer
330058640
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed