Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En yngre forsker søges til projekt om transkønnede børn og unge i Danmark

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2023
Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35451349
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
05-06-2023
Kviknummer
331569971
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Forsker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Rigshospitalet
Afdeling for Vækst og Reproduktion
Juliane Marie Centret

Vi søger en yngre forsker (læge eller psykolog) til et multidisciplinært projekt om transkønnede børn og unge. Der stiles mod start den 1. august 2023. Stillingen er vagtfri. Ansættelsen er 1-årig med god mulighed for forlængelse. Ansøgere med ønske om et PhD forløb ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet, foretrækkes. Det forventes at de kommende PhD studerende sammen med forskergruppen er med til at udvikle deres eget PhD projekt.

Vi søger en engageret og motiveret kollega med interesse for området. Vi forventer en nysgerrig kollega med flair for samarbejde med forskellige faggrupper og kommunikation. Erfaring med videnskabeligt arbejde vil vægte positivt.

Der foreligger en protokol som er godkendt af det Videnskabsetiske Komité, Datatilsyn og Styrelsen for Patientsikkerhed som har til formål at samle viden om udvikling af kønsidentitet, demografiske og psykosociale data, psykiatrisk lidelse, og behandlingsforløb. Der ønskes at etablere en systematisk langtidsopfølgning, hvordan det går på sigt som voksen. Projektet er primært forankret i Sexologisk Klinik, Rigshospitalet.

Udredning, behandling og forskning vedrørende unge transkønnede personer varetages siden 2016 i et højt specialiseret multidisciplinært team af tre afdelinger: Afdeling for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet, sexologisk klinik, Rigshospitalet, og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Bispebjerg, Region Hovedstadens Psykiatri. Der henvises årligt 250-300 børn og unge til teamet mhp. udredning af og rådgivning for kønsidentitetsforhold.

Alle afdelinger er meget forskningsaktive med en stor gruppe yngre forskere og seniorforskere fra flere specialer, hvilket giver unikke muligheder for gensidig sparring og inspiration. Projektet stiler mod at involvere relevante patientforeninger og udenlandske eksperter i projektets udviklingsfase og som følgegruppe.

Ansøgningen skal sendes elektronisk og spørgsmål kan rettes til overlæge Mette Ewers Haahr på mette.ewers.haahr@regionh.dk eller +45 38 64 71 50 eller Professor Katharina Main på katharina.main@regionh.dk eller +45 35 45 13 75.

Mere om afdelingerne: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/vaekst-og-reproduktion/Sider/default.aspx; https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Koebenhavn/Undersoegelse-og-behandling/Sexologisk-Klinik/Sider/default.aspx, https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Boerne-og-Ungdomspsykiatrisk-Center/Undersoegelse-og-behandling/ambulatorier/Sider/B195-Ambulatorium-for-unge.aspx

Løn – og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Juliane Marie Center, Rigshospitalet, og Psykiatrisk Center København er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Vi indhenter børneattest hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital er røgfrie arbejdspladser, begge er en del af Region Hovedstaden.

Frist for ansøgning: 5.6.23.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35451349
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
05-06-2023
Kviknummer
331569971
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Forsker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed