Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elingeniør eller elinstallatør til byggeprojekter

NIRAS

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
12-02-2020
Kviknummer
330156521
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Installatørtekniker
Elektromekaniker
Erfaringer - I højere grad
Elektromekanisk design, Elektromekanik
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en baggrund inden for design af elinstallationer og lyst til at videreudvikle dine kompetencer med afvekslende opgaver?

Vi har travlt med nye og spændende opgaver og søger en engageret elingeniør eller elinstallatør til vores kontor i Aarhus.

Jobbet

Som elingeniør eller elinstallatør vil du få ansvaret for at gennemføre igangværende og kommende opgaver på et højt fagligt niveau i tæt samarbejde med vores øvrige medarbejdere. Opgaverne er meget afvekslende både i størrelse og indhold. Du kommer til at indgå i en tæt dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om udvikling af projekterne. Jobbet indebærer, at du indgår i projektteams på tværs af fag.

Din profil

Du er uddannet stærkstrømsingeniør eller elinstallatør med nogen erfaring og har en solid teoretisk baggrund for design og projektering af elektriske installationer og energioptimeringer, både stærkstrøms-, svagstrøms- og belysningsinstallationer inden for byggeri, industri og sunhedssektoren.

Vi forventer, at

  • du har lyst og interesse inden for dit fag, men samtidig også forståelse og indlevelse i de øvrige fag
  • du er parat til at udvise fleksibilitet i forhold til opgaver, ansvar og arbejdstid

Vi lægger vægt på at finde de rigtige løsninger, som skabes i samspil med kunder og kollegaer. Som elingeniør/elinstallatør skal du derfor have gode evner for samarbejde og kommunikation med alle parter i et projektforløb. Du skal have let ved at kommunikere i skrift og tale på en positiv, præcis og konstruktiv måde på dansk, men også gerne på engelsk. Frem for alt er du god til at omgås mennesker og til at skabe og vedligeholde menneskelige relationer.

Vi tilbyder

Et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.

Et job hvor arbejdsmiljøet er åbent og uformelt, og hvor du i høj grad vil have mulighed for medindflydelse på egen arbejdssituation.

Mulighed for at arbejde på store projekter.

Ansøgning

Søg jobbet online og vedhæft din ansøgning og CV snarest muligt, da ansøgninger vurderes løbende.

Spørgsmål vedrørende jobbet kan stilles til Poul K. Larsen, tlf. 2373 9678, eller pkl@niras.dk .
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Hele landet
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
12-02-2020
Kviknummer
330156521
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Installatørtekniker
Elektromekaniker
Erfaringer - I højere grad
Elektromekanisk design, Elektromekanik
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed