Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-ingeniør eller -installatør til NIRAS i Odense

NIRAS

Odense, Fyn

Indrykket
22-05-2023
Kontakt
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
15-07-2023
Kviknummer
331326216
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Elektromekaniker
Erfaringer - I højere grad
Elektromekanisk design, Elektromekanik
Sprog
Dansk Læse/ tale

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Har du lyst til at videreføre din karriere i NIRAS - en af Danmarks førende rådgivere inden for byggeri? Vi udvikler og fornyr fremtidens bygninger ved f.eks. at projektere tekniske løsninger og installationer. Derfor søger vi en el-ingeniør eller el-installatør med lyst og evne til at designe elinstallationer til fremtidens bygninger.

Om jobbet

Som el-ingeniør/-installatør i NIRAS har du mulighed for at udvikle og forny Danmarks bygninger sammen med dine kolleger på vores kontor i Odense, der i alt består af ca. 22 engagerede medarbejdere. Du bliver en del af et velfungerende, spændende og stærkt, erfarent team, hvor høj faglighed er i fokus.
Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig fagligt gennem spændende og udfordrende projekter; vi har et uformelt og velfungerende fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor der altid er kompetente kolleger, du kan spørge til råds.

Dine daglige opgaver vil blandt andet bestå af:

  • El-teknisk rådgivning og projektering, som sikrer afklaring og opfyldelse af kundens krav og ønsker. Dette gælder både tegninger, beskrivelse og kommunikation.
  • Deltage i projekter fra start til aflevering til bygherren.
  • At identificere og optimere grænseflader, som skal løses i tæt dialog med projektets øvrige deltagere for at sikre optimalt projektforløb.
  • At udtænke kreative og innovative projektløsninger.
  • At designe og projektere forsyning, belysningsløsninger, installationer mv. på detailniveau - herunder at udarbejde udbudsmateriale til prisindhentning.


Om dig

Med en uddannelse som el- ingeniør eller el- installatør har du har en vis erfaring med projekteringsopgaver inden for stærkstrømsinstallationer. Du har kendskab til projektering af el-tekniske installationer inden for et eller flere af områderne: boliger, industri, kontorer, hospitaler og medicinal- eller fødevareindustrien.

Du er udadvendt og har lyst til både at arbejde i teams og selvstændigt. I en travl hverdag med mange udfordringer bevarer du overblikket og holder fokus på målet. Du har økonomisk forståelse og forretningssans, er god til at formidle teknisk viden på en let forståelig måde både skriftligt og mundtligt, så du kan sikre projektets el-faglige niveau i samarbejde med dine kolleger og kunder.

Vi tilbyder dig

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og ikke mindst miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ring og lad os tale om mulighederne...

Lyder det spændende, så ring og få en snak med Geo Viftrup Mikkelsen på 20 27 10 25. Du er velkommen til at søge jobbet direkte ved at uploade din ansøgning og CV. Ansøgninger behandles løbende.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
15-07-2023
Kviknummer
331326216
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Elektromekaniker
Erfaringer - I højere grad
Elektromekanisk design, Elektromekanik
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed