Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor med undervisning ved palliativ team, onkologisk afdeling

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
12-10-2020
Kontakt
Syddansk Universitet
J.B. Winsløws Vej 25
5000
Odense C
Tlf
61332404
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
330386558
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ved Klinisk Institut, palliativ team, forskningsenheden for onkologi https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/klinisk_institut/forskning/forskningsenheder/onkologi

opslås en stilling som ekstern lektor i kommunikation 60 konfrontationstimer besættelse for perioden 01.11.2020-31.10.2021 med mulighed for forlængelse til i alt 3 år.

Funktionsområde:
Ansøger vil primært skulle bidrage i planlægning og undervisning samt uddannelse af bachelor og kandidatundervisere til faget kommunikation på medicinuddannelsen. Undervisningen afholdes hvert semester og vil være fordelt på henholdsvis 2 kursusdage for bachelorundervisere og 1 kursusdag for kandidatundervisere. Underviserne vil som oftest være læger, men kan også være sygeplejersker med bred klinisk erfaring. Underviserne trænes i anvendelsen samt formidling af Calgary Cambridge modellen både teoretisk og praktisk ved hjælp at simulerede patienter. Ansøger skal kunne oplære underviserne i rollen som facilitatorer med henblik på supervision og konstruktiv feedback til de medicinstuderende. Endvidere vil ansøger skulle forestå TBL undervisning til kandidatstuderende hvert semester i forbindelse med de studerendes klinikophold i pædiatri/psykiatri/almen praksis. Det overordnede fokus i den undervisning ligger på anvendelse af skriftligt kommunikation med fagprofessionelle samt patienter. Ansøger vil skulle tilrettelægge og afholde TBL undervisningen samt udforme den skriftlige eksamensopgave og rette eksamensopgaver. Endvidere vil ansøger skulle indgå i tæt samarbejde med modultovholder omkring videreudvikling af faget, eksempelvis udvikling af undervisningsmateriale til videokonsultation som et kommunikativt redskab.

 Kvalifikationer:

Ved ansættelsen vil der blive lagt vægt på, at ansøgere besidder følgende kvalifikationer:

• En afsluttet speciallægeuddannelse
• Kvalifikationer som forsker og ved forskningsbaseret klinisk udvikling
• Pædagogiske kvalifikationer og interesse for uddannelse

 • Det forventes du har solidt kenskab til og erfaring i arbejdet med Calgary Cambridge modellen.
  • Fortrolighed i arbejdet med simulerede patienter og anvendelse af båndede samtaler.
 • Bred undervisningserfaring både på præ og postgraduat niveau.

 Det er en forudsætning for ansættelsen som klinisk lektor, at den, der ansættes, samtidig har hovedansættelse ved Odense Universitetshospital.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Kirsten Ohm Kyvik, e-mail kkyvik@health.sdu.dk eller afdelingslæge Katrine Rahbek Schønnemann k.schoennemann@rsyd.dk Mobil: +45 21590955

Ansættelse sker i henhold til cirkulære om aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Uddannelses- og Forskningsministeriet af 10. januar 2019.
 
Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format. Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 20 Mb.

Ansøgningen skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer):

 1. En motiveret ansøgning
 2. Relevante eksamensbeviser (f.eks. dokumentation for ph.d.-grad og speciallægeautorisation)
 3. Curriculum vitae og redegørelse for hhv.:

  • erfaring som underviser
  • videre- og efteruddannelse indenfor pædagogik/didaktik
  • erfaring med uddannelsesadministration
  • erfaring ved fremstilling af undervisningsmateriale herunder e-learn
  • egen indsats som underviser ved prægraduat uddannelse, eks. i form af skriftlig studenterevaluering og endelig
  • en vision for, hvorledes ansøgeren ser sin egen mulighed for at bidrage til den igangværende pædagogiske udvikling af fakultetets prægraduate uddannelser.

Fakultetet lægger særlig vægt på de undervisningsmæssige kvalifikationer hos ansøgerne til kliniske lektorater og det er derfor et krav for vurdering af ansøgningen at disse oplysninger gives, jf. ovenfor.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Syddansk Universitet
J.B. Winsløws Vej 25
5000
Odense C
Tlf
61332404
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
330386558
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed