Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor inden for patologi

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Aarhus Universitet
Høegh-Guldbergs Gade 6B (Buildings 1630-1632)
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177733
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en eksterne lektorer til Patologi, Aarhus Universitetshospital, Skejby per 1. marts 2020 eller snarest muligt derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 31. august 2023

Institut for Klinisk Medicin
Som ekstern lektor på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 425 videnskabelige medarbejdere og lige så mange ph.d.-studerende, der samarbejder på tværs af fagområder. Som ekstern lektor vil du komme til at arbejde på Aarhus Universitetshospital eller et andet hospital i Region Midtjylland. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Du bidrager til udviklingen af instituttets fagområde gennem undervisning og forskning af høj international kvalitet. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kompetente kolleger.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Undervisning og opgavevejledning
  • Særlige metoder og teorier
Du refererer til institutleder Jørgen Frøkiær

Dine kompetencer
Du har en baggrund inden for patologi. Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte professor Torben Steiniche tlf.: 2977 7412
Arbejdsstedet er Institut for Klinisk Medicin, Patologisk afdeling, Aarhus Universitetshospital Skejby.

Ansættelsesgrundlag
  • Ansættelse som ekstern lektor forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
  • Desuden forudsætter ansættelse som ekstern lektor enten relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.
  • En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder. Det opnås/er opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.
  • Derudover forudsætter ansættelse som ekstern lektor, at undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen af ansøgere til et eksternt lektorat.
  • Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter.
  • Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer ved universiteter.
  • Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.

Ansøgningsfrist:
27. februar 2020

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Høegh-Guldbergs Gade 6B (Buildings 1630-1632)
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177733
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed