Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor i tværfaglig metode, projekt- og specialeproces

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-10-2020
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
330394963
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som fast ekstern lektor inden for tværfaglig metode, projekt- og specialeproces ved Department of Management, Society, and Communication (MSC) er ledig til besættelse snarest muligt.

MSC’s forskning og undervisning relaterer sig til de dynamiske forhold, der eksisterer mellem erhvervslivet og samfundet og en ansvarlig ledelse af disse. MSC mobiliserer en vidtrækkende ekspertise inden for ledelsesområdet og erhvervslivet såvel som human- og samfundsvidenskab. Dette er organiseret i tre indbyrdes forbundne forskningsmiljøer: CBS Sustainability; Centre for Business and Development Studies; the Communication, Organisation and Governance Research Cluster.

Stillingen omfatter

  • Undervisning i (tværfaglige) metoder og videnskabsteori, problemorienteret projektundervisning
  • Online learning / workshops – blended learning
  • Udviklingsarbejde ifm. specialeprocessen og afhandlingsaktiviteter
  • Vejledning af de studerende ifm. projekter
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og eksamensopgaver
  • Deltagelse i eksamen

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen samt yderligere kvalifikationer som fx særlige specialer og kundskaber, særlig praksiserfaring eller andre særlige kvalifikationer på højt niveau. Der lægges vægt på praktisk og relevant undervisningserfaring. Undervisningsmæssige kvalifikationer og universitetsdidaktiske projekter og publikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske både dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under undervisningsministeriet. Antallet af arbejdstimer er max 500 timer pr. studieår og kan variere efter behov i de enkelte semestre. Timetallet fastsættes to gange om året og aflønning sker på baggrund heraf. I forbindelse med ansættelse som ekstern lektor må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS (kun såfremt der ikke kan dokumenteres pædagogisk uddannelse eller erfaring i løbet af det første ansættelsesår) samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingsindhold er du velkommen til at kontakte Lektor Karl-Heinz Pogner, kp.msc@cbs.dk, 38153156.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen). Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist: 05-11-2020

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
330394963
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed