Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor i organisationskommunikation

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
330121136
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som ekstern lektor inden for organisationskommunikation med særligt henblik på vejledning af projekter og specialer på HA/CM(kom.) er ledig til besættelse ved Department of Management, Society and Communication (MSC) pr. 1. februar 2020.

Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed.

Stillingen omfatter

  • Undervisning i relevante kommunikationsfag
  • Vejledning af de studerende
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale, lektionsplaner og eksamensopgaver
  • Vejledning af og feedback til de studerende – især ifm. årsprojekter og bachelorprojekter
  • Deltagelse i eksamen.

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen samt yderligere kvalifikationer som fx særlige specialer og kundskaber, særlig praksiserfaring eller andre særlige kvalifikationer på højt niveau. Der lægges vægt på praktisk og relevant undervisningserfaring på universitetsniveau og på erfaring med vejledning af projekter i starten af et studium. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under undervisningsministeriet. Antallet af arbejdstimer er max 500 timer pr. studieår og kan variere efter behov i de enkelte semestre. Timetallet fastsættes to gange om året og aflønning sker på baggrund heraf. I forbindelse med ansættelse som ekstern lektor må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte lektor Dorte Madsen, tel.: 3815 33 32, dm.msc@cbs.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 25. november 2019.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgere bedes vedlægge resumé på engelsk af dansksprogede publikationer (omfang: 10-15 linier) af hensyn til evt. engelsksprogede medlemmer af bedømmelsesudvalget.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen). Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
330121136
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed