Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

E-Commerce Manager der kan flytte adfærd og skabe digital vækst

DLG

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-03-2023
Kontakt
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
20-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
331541566
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
E-commerce Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at gøre vores kunder endnu mere tilfredse ved at gøre det let at handle med os digitalt? Så er her en unik mulighed! 

Som E-Commerce Manager hos DLG skal du være med til at skabe fremtidens digitale kundeoplevelse for vores kunder. Du skal arbejde med udvikling af vores eksisterende kundeportal. En B2B portal der er målrettet vores kunder i og omkring landbrugserhvervet. Dine succeskriterier i jobbet bliver at konvertere eksisterende kunder og tiltrække nye til vores digitale platforme for salg, ordreafgivelse og gensalg.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor dine primære samarbejdsrelationer er kundecenteret, de produktansvarlige, indkøb, marketing og digital/IT. Stillingen er nyoprettet, og der er rig mulighed for at have medindflydelse på indholdet. 

Du bliver ansvarlig for at sætte en strategiske retning for den digitale oplevelse og eksekvere på den. Du får også ansvaret for at definere og eksekvere sortiments- og prisstrategi online. Herudover vil du være ansvarlig for løbende at analysere online trafik, og tage handling, hvis det kræves i forhold til mål og KPI for onlinesalg og trafik.

Derudover vil dine primære opgaver være at:

  • Sikre en god og effektiv digital kundeoplevelse gennem kundeindsigt
  • Drive den kommercielle del af rejsen mod at sikre en stærk digital salgskanal, der er tilgængelig 24-7
  • Tiltrække nye kunder fra traditionelle salgskanaler til digitale kanaler,  for at sikre høj kundetilfredshed og tilgængelighed
  • Sikre at PIM og salgsorganisation er afstemt i forhold til sortiment og prissætning
  • Aktivere sortiment, produktkampagner, hvervekampagner etc.

Din profil
Du trives med at samarbejde på tværs af funktioner med kunden i fokus. Du bliver motiveret af at være ansvarlig for den digitale kunderejse - fra start til slut, så vi sikrer rette touch points og services.

Du er en dygtig digital købmand, der forstår at aflæse adfærd og omsætte det til salg, ordreafgivelse og gensalg.  Du ser muligheder frem for begrænsninger og kan med dine kompetencer og salgserfaring generere trafik til DLGs webshop og ordreportal.

Vi forestiller os at du er kommercielt indstillet,  med strategisk forståelse kombineret med stærke eksekveringsevner. Du kan lide at skabe fornyelse og drive forandringer. Af natur er du struktureret og målrettet og har viljen og lysten til at lykkes og skabe resultater sammen med andre. Du har sandsynligvis nogle års erfaring fra lignende stilling med online B2B handel, har en videregående uddannelse og erfaring med E-Commerce, herunder PIM systemer. Kendskab til Sitecore og SAP vil være en fordel men ikke et krav. 

Vi tilbyder
Du vil møde kolleger i dit nye team med forskellige baggrunde. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og lysten til at tænke ud af boksen. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi oftest er på kontoret sammen, spiser frokost sammen og holder møder, når det er nødvendigt. Vi husker dog også fokustid både på kontoret og hjemme.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensions- og barselsordning, god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Vil du vide mere: 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Commercial Excellence Manager Morten Kruse Hendriksen på email mkh@dlg.dk eller telefon 2445 6392. Vi holder samtaler løbende og tager jobopslaget ned når vi har fundet den rigtige kandidat.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
20-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
331541566
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
E-commerce Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed