Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

E-commerce

CERAMICSPEED SPORT A/S

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
16-09-2020
Kontakt
CERAMICSPEED SPORT A/S
Nørgårdsvej 3
7500
Holstebro
Tlf
22550021
Praktisk information
Oprettet
16-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
330360675
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

CeramicSpeed er et førende, high-end brand indenfor cykelbranchen. Vi har et stærkt brand og stort fokus på at udvikle og styrke vores e-commerce – både B2B og B2C. Derfor mangler vi nu en stærk e-commerce specialist til vores marketingafdeling, som kan hjælpe os til at nå nye mål indenfor kunderejsen på tværs af paid search, sociale medier og website.

For os er det afgørende at kunne levere gennemtænkt content og løbende styrke både vores B2B og B2C kanaler. 

Marketingafdelingen består af et lille men meget effektivt team, som arbejder tæt sammen med alle afdelinger - særligt salg, hvilket også inkluderer vores sales teams i både USA og Thailand. Derudover skal du arbejde tæt sammen med både vores web- og marketingbureau.

 

Stillingen 

Du vil have en rolle som den, der både skal koordinere og eksekvere opgaverne sammen med dine kolleger - som e-commerce specialisten i teamet.  Du skal elske at dykke ned i data fra f.eks. Google Analytics og Google Ads samtidig med at du formår at formidle det du ser, og komme med anbefalinger så vi kan træffe kvalificerede beslutninger. 

Nogle af dine opgaver vil være: 

  • Ansvar for alle Paid Searchkanaler, hvor du både skal eksekvere og udvikle 
  • Email marketing – vi arbejder med Active Campaign. Primært for B2C men også med fokus på at udvikle denne del for vores B2B kunder
  • En styrkelse af kunderejsen hvor alle platforme og kanaler kobles godt sammen
  • Optimeret udnyttelse af vore online kanaler

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du er løsningsorienteret og trives med at være den som både har fingrene i de små opgaver, men også kan bringe nye ideer til bordet som er mere langsigtede og af mere strategisk karakter.  

 

Din baggrund  

Vi forventer at du har erfaring med:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Email Marketing
  • Annoncering på sociale medier
  • At skabe og styrke en god kunderejse på tværs af paid search, sociale medier og website
  • Analyse af relevant data

Det er en fordel hvis du har kendskab til SEO og at arbejde i backenden af websites og webshops. Vores website er bygget i Umbraco og uCommerce.

Al kommunikation som kommer ud fra CeramicSpeed er på engelsk, og det er derfor vigtigt at du er flydende i skriftlig engelsk. 

Vi har en forventning om at du kommer med din specialviden og udvider vores horisont. Vi forventer du forstår at vi lever af at sælge vore high-end produkter, som vi selv udvikler og producerer, og at det er her du skal støtte op. 


Du tilbydes 

En spændende stilling i en virksomhed med et unikt brand og høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.  
Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.  

Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads og en række andre lækre personalegoder.  

Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Rønde Andersen på LRA@ceramicspeed.com eller tlf. +45 2255 0021. 

 

CeramicSpeed 

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark. 

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 5 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter.  

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.  

Ansøg nu
Job i virksomheden

CERAMICSPEED SPORT A/S
Virksomhedsinformation
CERAMICSPEED SPORT A/S
Nørgårdsvej 3
7500
Holstebro
Tlf
22550021
Praktisk information
Oprettet
16-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
330360675
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed