Gem annonce

Dygtig og engageret studentermedhjælper til fakultetssekretariatet på Tech, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
17-03-2023
Kontakt
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 120
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
05-04-2023
Kviknummer
331540247
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde for en organisation, som uddanner og forsker i grøn omstilling? Er du løsningsorienteret, samarbejdsorienteret, struktureret og trives du med forskellige opgaver – så er du måske lige den, vi mangler!
 

Forventet startdato og varighed

Vi forventer du kan starte 15. maj eller hurtigst muligt derefter.
 

Jobbeskrivelse

Din primære opgave vil være at bistå fakultetet i arbejdet med at udvikle vores nye campus AU Viborg samt de uddannelser, der skal udbydes her, og i den sammenhæng sikre et løbende studenterperspektiv på udviklingsprocessen.

Du vil blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Sparring på konkrete idéer og udkast
  • Bidrage med input til udvikling af uddannelser og studiemiljø
  • Indsamle input fra ”bagland” (studerende fra de jordbrugsvidenskabelige uddannelser)
  • Mødedeltagelse
  • Diverse ad hoc opgaver
 

Din profil

Du er studerende, har en god strategisk forståelse, er samarbejdsorienteret, har situationsfornemmelse og forstår at navigere i en stor organisation. Vi forventer, at du er fleksibel i forhold til opgaver, er struktureret og resultatorienteret med en høj kvalitet i opgaveløsningen. Fakultetet er en arbejdsplads med mange internationale samarbejdspartnere, studerende og forskere. Derfor skal du kunne begå dig på minimum dansk og engelsk, både i skrift og tale.
 

Om os:

Sekretariatet understøtter dekanatet på Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet. Vi har mange samarbejdsflader på tværs af fakultetet og universitetet. Vi har en bred opgaveportefølje, som kendetegnes af klassisk sekretariatsbetjening, rådgivning og understøttelse af dekanatet i forhold til hhv. uddannelsesområdet, myndighedsbetjening, forskning/funding, eksternt samarbejde, mm.
Vi løser mange af vores opgaver i tæt samarbejde med kolleger på hele Aarhus Universitet, og vi vægter en uformel omgangstone og kollegial sparring. Fakultetet består af 12 institutter og centre, som uddanner, forsker og rådgiver inden for områderne miljø, natur, fødevarer, landbrug og ingeniørvidenskab. AU Tech er en central aktør i den grønne omstilling af vores samfund – både ift. forskning og uddannelse.

Vi kan tilbyde:
  • En arbejdsplads med mange forskellige opgaver og en stor berøringsflade
  • Et dygtigt og stærkt hold af søde kolleger
  • Et fakultet med forskning og uddannelse inden for fagområder, som står højt på den politiske og samfundsmæssige dagsordenArbejdssted og ansættelsesområde


Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C (med lejlighedsvist behov for
tilstedeværelse i Foulum, Viborg)
 

Kontakt information

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Rådgiver, Mathilde Andersen, +45 42 66 24 71, m.andersen@au.dk.
 

Deadline

Alle ansøgninger skal være modtaget senest den 5. april. Vi forventer at holde samtaler i uge 15-16
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalens § 35 indgået mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). 
 
Du skal være aktiv studerende og dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 120
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
05-04-2023
Kviknummer
331540247
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce