Gem annonce

Dygtig jurastuderende til Sekretariatet i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-07-2021
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
09-08-2021
Kviknummer
330751026
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du jurastuderende, og har du afsluttet faget forvaltningsret? Interesserer du dig for offentlig ret, og vil du bruge din viden i praksis – i en af landets største kommuner? Så er du måske den jurastuderende, vi søger til juridisk enhed i Sekretariatet i Frederiksberg Kommune. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og stillingen er indtil videre tidsbegrænset frem til udgangen af juni 2022.

Få konkret erfaring og boost dine kompetencer i et spændende fagligt miljø
Dit arbejdssted bliver Frederiksberg Rådhus, hvor du bliver en del af den juridiske enhed i Sekretariatet på kommunaldirektørens område. Enheden har bl.a. ansvaret for juridisk servicering af det politiske niveau, udarbejdelse af de politiske dagsordener til magistrat og kommunalbestyrelse, juridisk rådgivning af forvaltningen, kontakt til kommunens advokat ifm. retssager, håndtering af kommunens informationssikkerhed, GDPR og forsikringer, herunder erstatningssager, samt betjening af forskellige råd og nævn.

Som student i juridisk enhed skal du – både alene og i samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere – bistå med at besvare aktindsigter, oprette og behandle sager til eksempelvis bevillingsnævnet, journalisere dokumenter og hjælpe til i enheden og resten af Sekretariatet med diverse opgaver. Vi har mange sager mellem hænderne og af meget forskellig karakter, så du får god træning i at løse forskellige opgaver, træde ind i forskellige roller og samarbejde på tværs af forvaltningsområder og organisatoriske niveauer.

Du kommer til at arbejde med de forvaltningsretlige regler i praksis og vil opnå et solidt greb om, hvordan sager skal håndteres. Desuden vil du få afprøvet dine teoretiske færdigheder og afklaret retlige problemstillinger på konkrete retsområder.

Stud.jur. med flair for forvaltningsret og formidling
Vi forventer som minimum, at du er jurastuderende og har afsluttet faget forvaltningsret. Gennem studiet – og meget gerne også gennem nuværende eller tidligere studiejob – har du opbygget interesse for både forvaltningsret og offentlig ret, og du er sulten efter at prøve din faglighed af i praksis i en centralt placeret juridisk enhed i en stor kommune.

Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt og analytisk, og at du har sans for at strukturere og organisere dine opgaver. Faglig sparring er i højsædet hos os, så vi står klar til at hjælpe efter behov – men vi forventer altid, at du har gjort dig umage og er kommet så langt, som du kan fagligt, på egen hånd først. Mange af de opgaver, du kommer til at sidde med, involverer kommunikation til borgere, erhvervsdrivende eller politikere. Derfor er det vigtigt, at du er god til at lytte og til at sætte fokus på det væsentlige, og at du kan kommunikere dine budskaber præcist, modtagervenligt og sprogligt korrekt.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med kopi af eksamensudskrifter og CV senest den 9. august 2021 kl. 12.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til juridisk chef Dorthe Schade på tlf. 28 98 20 60 eller via dosc02@frederiksberg.dk.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 32 eller 33, og stillingen skal helst tiltrædes den 1. september.

Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten efter nærmere aftale.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
09-08-2021
Kviknummer
330751026
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce