Gem annonce

Dygtig jurastuderende med interesse for boliglejeret til Sekretariatet i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-07-2021
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
09-08-2021
Kviknummer
330751027
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du jurastuderende, og har du lyst til at få praktisk erfaring med boliglejeret? Interesserer du dig samtidig for forvaltningsret, og vil du bruge din viden i praksis – i en af landets største kommuner? Så er du måske den jurastuderende, vi søger til sekretariatsbetjening af husleje- og beboerklagenævnet i Frederiksberg Kommune. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og stillingen er indtil videre tidsbegrænset frem til udgangen af december 2021.

Få konkret erfaring og boost dine kompetencer i et spændende fagligt miljø
Dit arbejdssted bliver Frederiksberg Rådhus, hvor du bliver en del af den juridiske enhed i Sekretariatet på kommunaldirektørens område. Foruden betjening af husleje- og beboerklagenævnet har enheden bl.a. ansvaret for juridisk servicering af det politiske niveau, udarbejdelse af de politiske dagsordener til magistrat og kommunalbestyrelse, juridisk rådgivning af forvaltningen, kontakt til kommunens advokat ifm. retssager, håndtering af kommunens informationssikkerhed, GDPR og forsikringer, herunder erstatningssager, samt betjening af forskellige råd og nævn.

Du vil som student indgå i teamet i Nævnssekretariatet. Nævnssekretariatet betjener husleje- og beboerklagenævnet samt hegnssynet. Du vil – både alene og i samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere – bistå med at besvare aktindsigter, udarbejde sagsfremstillinger til husleje- og beboerklagenævnet samt skrive beslutningsreferater fra nævnsmøderne.

Du vil få jord under neglene og få lov til at prøve kræfter med klassisk juridisk sagsbehandling. Du kommer til at arbejde med de forvaltningsretlige regler i praksis og vil opnå et solidt greb om, hvordan sager skal håndteres. Desuden vil du få afprøvet dine teoretiske færdigheder og afklaret retlige problemstillinger inden for den private og almene lejelovgivning.

Stud.jur. med flair for formidling
Vi forventer som minimum, at du er jurastuderende og har afsluttet faget forvaltningsret. Gennem studiet – og meget gerne også gennem nuværende eller tidligere studiejob – har du opbygget interesse for såvel forvaltningsret som boliglejeret, og du er sulten efter at prøve din faglighed af i praksis i en centralt placeret juridisk enhed i en stor kommune.

Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt og analytisk, og at du har sans for at strukturere og organisere dine opgaver. Faglig sparring er i højsædet hos os, så vi står klar til at hjælpe efter behov – men vi forventer altid, at du har gjort dig umage og er kommet så langt, som du kan fagligt og på egen hånd først.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med kopi af eksamensudskrifter og CV senest den 9. august 2021 kl. 12.

Har du spørgsmål, så ring på tlf. 38214230 (efter den 2. august 2021) eller skriv til teamleder Ann Loft Højbjerre via ankr12@frederiksberg.dk.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 32 eller 33, og stillingen skal helst tiltrædes den 16. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten efter nærmere aftale.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38215890
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
09-08-2021
Kviknummer
330751027
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce