Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig fuldmægtig med indsigt i international forskning og uddannelse søges

Styrelsen for Forskning og Uddannelse

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Haraldsgade 53
2100
København Ø
Tlf
72318213
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330292906
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til et varieret job med fokus på at styrke universiteters og virksomheders internationale samarbejde om forskning, uddannelse og innovation? Trives du med opgaver, der involverer mange interne og eksterne partnere? Så er du måske vores nye kollega .

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Alsidig hverdag med fokus på internationalt samarbejde
I kontoret Globalt Samarbejde om Forskning og Uddannelse spænder vores opgaver vidt fra bilateralt og multilateralt samarbejde og opgaver i tilknytning til de danske innovationscentre over nordisk samarbejde til arktiske aktiviteter inden for forskning og uddannelse. Der er 11 medarbejdere i kontoret samt otte udsendte medarbejdere ved innovationscentrene. Vi arbejder med både policy, analyse, drift og kommunikation.

Du vil både få opgaver i relation til de danske innovationscentre og det arktiske område. Innovationscentrene er placeret i otte af verdens førende innovationsmiljøer og hjælper danske videnstunge virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og offentlige organisationer med adgang til internationale partnere og beslutningstagere. Innovationscentrene bringer desuden viden hjem til Danmark og skaber stærke partnerskaber på tværs af lande, sektorer og organisationer med fokus på at udvikle idéer til bæredygtige løsninger og produkter. På det arktiske område vil du få mulighed for at arbejde med opgaver, som relaterer sig til samarbejde mellem danske og grønlandske forskningsmiljøer, og med forskellige internationale aktører.

I kontoret vil du arbejde sammen med erfarne og kompetente kollegaer. Du skal selvstændigt løse opgaver, men vi lægger samtidig stor vægt på faglig sparring og samarbejde.

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af de kompetencer, erfaring og interesse, men de kan omhandle:

 • understøtte og videreudvikle innovationscentrene i tæt samarbejde med ministeriets udsendte attachéer og Udenrigsministeriet.
 • arbejde med internationale studerende, herunder dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner.
 • sekretariatsbetjene udvalg.
 • indsats for fastholdelse af grønlandske studerende under uddannelse i Danmark.
 • igangsætte og bidrage til analyser, evalueringer og politikudvikling på området samt levere bidrag til ministersager, taler m.v.
 • planlægge og afholde arrangementer, f.eks. konferencer og workshops, delegationsbesøg
 • indgå i dialog og samarbejde med både danske og internationale samarbejdspartnere (primært forskningsinstitutioner og myndigheder) om strategiske prioriteter og konkrete projekter.
 • repræsentere ministeriet i internationale sammenhænge.
Er du vores nye kollega?
Du har en relevant kandidatuddannelse og gerne et par års erfaring med internationalt samarbejde fra tidligere ansættelse i f.eks. ministerium, universitet eller lignende. Du kender aktørerne i forsknings- og uddannelsesverdenen og deres vilkår. Det er en fordel, hvis du kender til arktisk forskning og politik.

Som person er du:

 • Proaktiv og selvstændig med blik for at dele relevant viden med kolleger og eksterne parter
 • Analytisk, struktureret og systematisk
 • God til at koordinere og har blik for processer og for at inddrage relevante partnere
 • Masser af gå-på-mod.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er i udgangspunktet tale om en stilling som fuldmægtig. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karin Ilsøth Rasmussen på telefonnummer 7231 8213.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest mandag 10. august 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes den 14 og 17. august 2020 og anden samtalerunde den 20. eller 21. august 2020. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Forskning og Uddannelse
I Styrelsen for Forskning og Uddannelse arbejder vi for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi har den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Haraldsgade 53
2100
København Ø
Tlf
72318213
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330292906
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed