Gem annonce

Drømmer du om at arbejde med jura i en større offentlig organisation, så har du nu muligheden for at prøve drømmen af

Socialstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Socialstyrelsen
Edisonsvej 18, 1.
5000
Odense C
Tlf
23457139
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
07-12-2022
Kviknummer
331416379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi tilbyder…
… muligheden for at få indblik i og praktisk erfaring med opgaver inden for forvaltningsret, databeskyttelse og udbudsret. Arbejdet foregår i et miljø med fokus på høj kvalitet i opgaveløsningen, læring og faglig sparring, samtidig med at vi lægger vægt på en uhøjtidelig omgangsform.

Stillingsbeskrivelse
Som studentermedhjælper i Jura vil du skulle bidrage til en væsentlig del af enhedens opgaveløsning. Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for de nævnte hovedområder, og du vil både have faste opgaver og ad hocopgaver i tilknytning til områderne. Derudover vil du også skulle hjælpe med administrative opgaver i kontoret, fx kalenderstyring, planlægning af møder og lignende. Du skal derfor kunne se en værdi i at være med til at understøtte, at andre kan løse deres opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil variere, men kan eksempelvis være:

 • Besvarelse af borgerhenvendelser
 • Bistand med vejledning og opdatering af indkøbsplaner (udbud) og art. 30-fortegnelser (databeskyttelse)
 • Ajourføring af årshjul
 • Opdatering af enhedens websider på Socialstyrelsens intranet
 • Håndtering af henvendelser til Juras funktionspostkasse
 • Understøttelse af planlægning af diverse aktiviteter.
Din profil
Vi forventer, at du

 • er stud. jur. med kendskab til og interesse for offentlig ret
 • er ambitiøs og initiativrig
 • er fagligt dygtig og detaljeorienteret og god til at danne dig et overblik og skabe struktur i mange varierende arbejdsopgaver
 • er imødekommende
 • kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre
 • har kendskab til Windows og Office-pakken og har mod på at sætte dig ind i øvrige IT-systemer.
Om Jura
Jura er den juridiske afdeling i Socialstyrelsen og består af ni jurister, en student, en sekretær, en leder og en kontorchef. Juras hovedopgave er at yde juridisk rådgivning og sparring til de øvrige kontorer i Socialstyrelsen inden for de tre juridiske hovedområder. Opgaven varetages i tæt samarbejde med styrelsens øvrige stabskontorer.

Jura er en del af Jura, HR og Service, som består af ca. 35 medarbejdere.

I Jura, HR og Service er der tre studenter, og vi forventer, at studenterne i Jura og HR kan afløse på tværs af de to områder.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tiltrædelse snarest.

Ansættelsen sker som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem HK-stat og Skatteministeriet.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksaminer og lignende.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler - Genopslag
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 7. december 2022.

Vi holder samtaler i uge 49 - 50.

Socialstyrelsen har sideløbende et stillingsopslag til en studentermedhjælper i HR. Hvis du er interesseret i begge områder, opfordrer vi til, at du søger begge stillinger.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder af Forvaltningsjura og GDPR, Louise Bech Andersen, på loba@socialstyrelsen.dk eller på telefon 41 93 25 85, eller specialkonsulent i Udbud og Kontrakter, Betina Tångberg Jørgensen på betj@socialstyrelsen.dk eller på telefon 41 74 00 40.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Socialstyrelsen
Edisonsvej 18, 1.
5000
Odense C
Tlf
23457139
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
07-12-2022
Kviknummer
331416379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce