Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftstekniker med fokus på IDM søges til Driften i Koncern IT

Region Sjælland

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
18-03-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
28-03-2023
Kviknummer
331496062
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en baggrund med Software udvikling, fra uddannelse eller relevant erfaring – og har lyst til at gøre en forskel for sundhedspersonalet i Region Sjælland? Så er du måske vores nye kollega.

Inden for sundheds-IT er der et større fokus på digitalisering af arbejdsgange og dermed øget IT-mæssigt systemunderstøttelse. Du kommer til at indgå i et team, hvor der er fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for vores 22.000 brugere. Du får løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold. Vi har en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetencer. Kombineret med opdateringer, forbedringer og automatisering af vores services.

Vi arbejder både med Windows og Linux servere og håndterer over 2500 netværksenheder. Vores OC er bemandet 24/7 og tager sig af indkomne alarmer.

Du kommer til at arbejde med udvikling af Region Sjællands interne IDM-platform, både på front-end, back-end og database. Du kommer også til at arbejde med drift og konfiguration, og deltage i udviklingsprojekter sammen med andre dele af Koncern IT og Region Sjælland. Vores IDM-platform er udviklet in-house og understøtter hele Region Sjællands it-drift ved at sikre at medarbejder- og system-identiteter er løbende opdateret i de forbundne systemer.

Du skal kunne bidrage med udviklingsopgaver indenfor:

 • Front-end udvikling i Angular 11+, RxJS og TypeScript
 • Back-end udvikling i C# og SQL, herunder webservices (REST/GraphQL) og SQL jobs
 • Dokumentation
 • Rådgivning for projekter der ønsker IDM-integration
 • Procesoptimering

Derudover vil du i stillingen blandt andet stå for behandling af incidents, change og request på daglig basis, du vil skulle rådgive og vejlede i løsningsmuligheder og håndtere henvendelser fra Support, Servicedesk samt den øvrige IT-organisation. Du skal dokumentere og vedligeholde vejledninger, deltage i projekter, bidrage til PAM og stå for koordineringsopgaver, hvor du sikrer overblik og prioritering af sager.

Vi ser gerne at du har erfaring med:

 • Angular /TypeScript og components
 • C#
 • Microsoft SQL
 • PowerShell
 • Web service og API integrationer
 • Processtyring
 • Dokumentation og procesbeskrivelser
 • IDM-discipliner

Vi forventer, at du:

 • Har en uddannelse som datatekniker, datamatiker eller lign, eller kan fremvise tilsvarende erfaring.
 • Er dygtig til Microsoft infrastruktur teknologier.
 • Har lyst til at arbejde proaktivt med overvågning.
 • Har erfaring med eller nysgerrig på at arbejde med 2 faktor godkendelse.
 • Har kendskab og rutine i at arbejde med ServiceNow eller tilsvarende ITSM-system.
 • Har kendskab til ITIL-processer.
 • Trives med at arbejde med it-drift, vedligeholdelse og fejlsøgning.
 • Har lyst til at opnå teknisk indsigt og forståelse for drift og udvikling også på nye områder.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • Har en struktureret tilgang til opgaveløsningen - selvstændigt såvel som teambaseret
 • Har et stort drive i dit arbejde, opsøger viden på eget initiativ og er villig til at påtage dig ansvar
 • Har gode samarbejdsevner, kan håndtere mange bolde i luften og samtidig bevare roen
 • Er proaktiv og selv kan drive processerne
 • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. Derudover er du i stand til at sikre den løbende dialog med samarbejdspartnere - også på engelsk.

En faglig engageret afdeling med god teamånd

Du bliver en del af en driftsafdeling, der består af dedikerede kollegaer på tværs af forskellige teams - klient service, system platforme, server, netværk mm, der alle arbejder tværfagligt og yder bred faglig sparring både internt i KIT, men også med løsningsforslag til vores kollegaer på sygehusene, psykiatrien og det sociale område. Vi har en god teamånd og et stort fagligt engagement på tværs af afdelingen.

Vi arbejder ydermere med Citrix, MDM, SCCM, ADFS, Unified Communication og mange andre spændende løsninger. Du vil få en attraktiv og udviklende stilling i Region Sjællands Koncern IT, hvor du vil medvirke til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Vi er omstillings- og forandringsparate som organisation. Gennem et attraktivt arbejdsmiljø og en synlig ledelse sikrer vi vedvarende, at relevante og korrekte kompetencer er til stede.

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist den 28. marts 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi ønsker at du kan tiltræde senest 1.maj eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte teamleder, Caja Sabroe, på telefon 93 57 65 75.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
28-03-2023
Kviknummer
331496062
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed