Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsleder søges til parker og grønne anlæg i Frederiksberg kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
22-02-2021
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Skellet 27
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
22-02-2021
Udløber
19-03-2021
Kviknummer
330529305
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Driftsleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

(Barselsvikariat i 1,5 år med mulighed for fastansættelse)
 
Frederiksberg Gartner- og Vejservice (FGV) søger en driftsleder, som skal stå i spidsen for vedligeholdelsen af vores parker og grønne anlæg i Frederiksberg kommune.
 
Du skal lede, administrere og styre Park- og grønne anlægs arbejdsopgaver
Som driftsleder for Park og grønne anlæg vil du skulle organisere, koordinere og lede en bred vifte af arbejdsopgaver og ansvarsområder. Herunder;
 

 • Økonomien i Parker og grønne anlæg. Inklusiv udarbejdelse af prognoser og budgetplanlægning i samarbejde med stabschefen og driftschefen
 • Indhente og afgive tilbud/licitationer på alle vedligeholdelses- og anlægsopgaver i afdelingen, i henhold til den kvalitetssikring der er aftalt med vores bestillerfunktion Vej, Park og Miljø, og i samarbejde med den øvrige drift
 • I samarbejde med driftschefen, planlægge og koordinere arbejdet for ca. 16 medarbejdere og 8 elever i Parker og grønne anlæg i henhold til arealbeskrivelser og tilstandskrav
 • Deltagelse i den tværgående glatførebekæmpelsesindsats, herunder stå for tilsyn og koordinering af indsatsen
 • Ansvarlig for hydraulisk drift af klimavejene på Frederiksberg
 • Ansvar for samarbejdet med forskellige eksterne partnere, herunder Vej, Park og Miljø afdelingen i Frederiksberg kommune, brolægger, vognmand og andre eksterne leverandører.
 
Selvom du uden tvivl vil få en afvekslende hverdag fyldt med nye udfordringer, vil der være arbejdsområder der kræver særligt fokus:
 
 • Budgetlægning og prognoseopfølgning vil være i særligt fokus for driftslederen, både overordnet og på opgaveniveau, og du vil få det samlede budgetansvar for Park og grønne anlæg
 • Indhentning og afgivning af tilbud, samt udarbejdelse af tilbudslister vil ligeledes være et særligt fokusområde, hvor der skal indarbejdes nye processer og erfaringsopsamling med henblik på bedre styring og bedre efterkalkulationer inden for Park og grønne anlæg.
 
Du skal påtage dig ansvaret for driften og den løbende udvikling af opgaveløsningen og afdelingen
Som driftsleder kommer du til at bestride en midlertidig stilling, hvor du, udover at håndtere de daglige driftsopgaver, skal indgå i den løbende udvikling af Park og grønne anlægs opgaveløsning inden for de særlige fokusområder. Derfor forventer vi, at:
 
 • Du har relevant ledelseserfaring, enten som projektleder eller som leder fra en drifts-, service- eller produktionsvirksomhed.
 • Du har viden og erfaring i kalkulationer og tilbudsgivning inden for det grønne område.
 • Du er handlekraftig, omstillingsparat og i stand til at prioritere og koordinere arbejdet i samarbejde med driftslederen for renholdelse.
 • Du skal kunne etablere og fastholde et tæt samarbejde med de andre ledere, herunder særligt din leder kollega i renholdningsafdelingen og dine kollegaer på driftskontoret
 • Det vil være en fordel hvis du er landskabsarkitekt eller har anden relevant uddannelse til stillingen
 
Hvis du opfylder de faglige kvalifikationer vil ansøgere med viden om økonomi – og i særdeleshed ressourcestyringssystemet Navision blive foretrukket.
 
Du får en arbejdsplads med brede rammer og en dedikeret medarbejdergruppe
Vi tilbyder dig et udfordrende job i en virksomhed med stor gejst, en fri omgangstone og et stort socialt engagement. Både personlig og faglig udvikling vægtes højt, og du vil få mulighed for at udvikle dig som leder. Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde og din arbejdsdag vil være afvekslende. Du vil blive en del af det samlede ledelsesteam, hvor du løbende kan få sparring på egne arbejdsopgaver. I det daglige vil du referere direkte til driftschefen.
 
Der er tale om en midlertidig fuldtidsstilling med ansættelse med løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Dit daglige arbejdssted bliver FGV, Skellet 27A, 2000 Frederiksberg.
 
Ansøgningsfrist Samtaler afholdes løbende med henblik på en hurtig besættelse af stillingen. Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte driftschef Peter Lassen på tlf. 28984613.
 
Frederiksberg Gartner- og Vejservice har 190 ansatte og varetager drift og vedligehold af de offentlige veje, fortove, cykelstier, grønne områder, kirkegårde og idrætsfaciliteterne på Frederiksberg. Yderligere afhenter vi affald i kommunen. Vi er en offentlig virksomhed, som både udfører faste driftsopgaver for Frederiksberg Kommune, men vi byder også ind på mindre anlægsopgaver i konkurrence med private virksomheder. Gennem de seneste otte år har vi systematisk arbejdet med at optimere vores drift bl.a. via nytænkning inden for konkurrenceudsættelse af forskellige opgaveområder. Vi gør det godt, men vi er altid nysgerrige efter at blive klogere på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Skellet 27
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
22-02-2021
Udløber
19-03-2021
Kviknummer
330529305
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Driftsleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed