|   
Gem annonce

DRIFTSCHEF, SOM ØNSKER AT VÆRE MED PÅ EN SPÆNDENDE VÆKSTREJSE der både er hands-on, men som også vil forandringsledelse, produktionsoptimering og videreudvikling

PROFILPARTNERS ApS

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
13-04-2021
Kontakt
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2600
Glostrup
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
330556239
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingsbeskrivelse:
Du får en helt unik chance for at være med på en spændende vækstrejse, hvor en række nye tiltag allerede er igangsat og flere vil komme til. Alt sammen for at understøtte den meget ambitiøse vækstplan, som den nye ejerkreds har igangsat ved årsskiftet.

Fabrikken i Kalundborg er ved at blive udvidet med helt nye produktionsfaciliteter, og der vil fremadrettet være fokus på, at den eksisterende produktion løbende skal optimeres og moderniseres.

Man har investeret i nabogrunden, så muligheden for yderligere udbygning af fabrikken vil være til stede i takt med, at produktionen øges. Da du er en af de styrende kræfter i denne transformation, får du en meget central rolle og gode muligheder for at vokse med ansvaret.

I det daglige kommer du til at referere til en nytiltrådt COO, som vil have sin gang på fabrikken ca. 3 gange om ugen. Det vil derfor være dig, som er Go-To-Person i det daglige. Du sætter selv holdet i produktionen, i det du kommer til at stå for at lede og fordele arbejdet mellem de nuværende 5 operatører, ligesom du vil få ansvaret for de nye, som vil komme til.

Du afholder løbende personalemøder, og holder dig ajour med diverse overenskomster og regler, og sidder derfor også med ansvaret for arbejdsmiljø, APV m.v. Du står for alle personalemæssige forhold, såsom bemandingsplanlægning, ansættelser, afskedigelser, uddannelse m.v. og ikke mindst motivering af personalet.

Implementering af forandringsledelse er et vigtigt område, som du også kommer til at beskæftige dig med. Et af dine andre vigtige fokusområder er at sikre, at produktions flowet til stadighed bliver optimeret og løbende bliver videreudviklet i takt med det øgede salg. Du får både ansvaret for produktionen og det tilknyttede laboratorium. Derfor vil det også være dig, der bliver ansvarlig for anlæggets produktivitet herunder også produktionsplanlægningen, og for at det producerede lever op til de aftalte kvalitetskrav.

Sidst og ikke mindst er der ofte tale om produktion af ordrer med stor volumen, hvorfor dit fokus også skal ligge på optimering af intern logistik. Rammeaftaler laves i samarbejde med indkøb, men det vil være dig, der står for afkald af råvarer og den daglige kontakt til diverse underleverandører.

Du sikrer overholdelse af diverse krav i henhold til ISO 9001 og 14001, og kommer til at stå for miljøgodkendelser, tilsyn og årsrapportering. Ligesom du tager teten, hvis der skal tages action på noget.

Der vil være gode muligheder for at præge din egen stilling, og du forventes at være en proaktiv bidragsyder, der løbende kommer med ideer og forslag til forbedringer i produktionen og gerne også til virksomhedens udvikling generelt.

Virksomhedsbeskrivelse:
Alumichem A/S er i dag en virksomhed, hvis vision og formål er at bidrage til et renere og grønnere miljø.

Virksomheden er pr. årsskiftet dannet af selskaberne:
- Norlex Chemicals A/S, Norlex Systems A/S, Alumichem A/S samt Canadiske (Vancouver) Waterhouse Environmental Services Corp, som er de virksomheder, der indgår i selskabet.

Alle selskaber beskæftiger sig med vandrensning inden for drikkevand, spildevand, fiskeopdræt, mineindustri, procesindustri samt miljøvenlige processer inden for malingsindustrien.

Ligeledes pågår leverancer af specialkemikalier til bilbatteribranchen og støvbinding.

Alumichem A/S har afdelinger i Danmark, Canada, Belgien og Ghana og produktion i Kalundborg. Alumichem’s vision og formål er at bidrage til et renere og grønnere miljø ved at indgå tætte partnerskaber med globale kunder og leverandører.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Egenskaber:
Du er en synlig leder, der gerne går forrest, og som trives med at udføre forandringsledelse.

Du er den fleksible og stabile person, der har gennemslagskraft og fingeren på pulsen, og du er god til at motivere og engagere dine medarbejdere.

Du er en struktureret og systematisk person, der er god til at tilrettelægge og organisere dit og andres arbejde.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft personaleansvar.

Uddannelser:
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som kemiingeniør, kemotekniker eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Derudover er du en habil bruger af IT.

Du tilbydes:
En stilling, hvor du får god mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens udvikling,og hvor du kan vokse i stillingen og få mulighed for at arbejde med ledelse og selv sætte dit præg på den måde, fabrikken skal køre på.

Løn:
Du får en lønpakke, der vil modsvare dine kvalifikationer.

Arbejdssted:
Kalundborg

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Driftschef/195121

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2600
Glostrup
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
330556239
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce
   |