Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dokumentationsspecialist/Technical Writer til Serviceafdelingen

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
18-11-2019
Kontakt
PRO&CO A/S
Dalgas Plads 6, 2. th.
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
18-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
330108051
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Dokumentationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (Administration), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du skrive letlæselig og præcis teknisk dokumentation? Brænder du for at arbejde i et internationalt og teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af brinttankstationer? Så kan dette være et spændende job for dig!

Nel Hydrogen A/S. Virksomheden har mere end 100 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brintstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter.

Om jobbet
Din primære arbejdsopgave vil være at skrive og vedligeholde service dokumentation, manualer samt undervisningsmateriale i tæt samarbejde med virksomhedens trænings-, udviklings-, software- og service teams. Du skal, i samarbejde med resten af afdelingen, være med til at definere og generere de dokumentationspakker, som skal bruges i fremtiden, i serviceafdelingen. Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og rig mulighed for at påvirke dine arbejdsområder.

Som Technical Writer vil du hovedsageligt arbejde fra kontoret i Lind ved Herning, men da Nel Hydrogen er en global virksomhed, kommer du til at sparre og samarbejde med virksomhedes afdelinger i både Norge, USA og Sydkorea.

Om dig
Du har en solid teknisk baggrund f.eks. som ingeniør, teknisk assistent eller lignende. Du har en bred teknisk forståelse, og det er obligatorisk, at du har erfaring med at skrive teknisk dokumentation. Hvis du også kan lave professionelle Word-dokumenter og har god erfaring med Power Point og dokumentstyringssystemer, ser vi det som færdigheder, der giver dig de værktøjer, du har brug for, for at få succes i stillingen som dokumentationsspecialist/Technical Writer. Manualerne skal udarbejdes på engelsk, så det forventes, at du har let ved at formulere dig og har erfaring med at skrive på teknisk engelsk. Du skal kunne kommunikere og samarbejde med kolleger på tværs af de organisatoriske niveauer.

Som person er du detaljeorienteret, du har en struktureret og selvstændig tilgang til løsning af dine opgaver, og du motiveres af at opnå teknisk indsigt og evner at formidle teknisk kompleksitet på en simpel og ligefrem måde. Du opsøger selv viden og informationer og står ikke tilbage for at dele din viden og kompetencer på tværs af teamet. En udadvendt teamplayer med et smittende humør.

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af Serviceafdelingen, som i dag består af 20 medarbejdere i Danmark, 12 i USA og 10 i Korea. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning. Løn og arbejdsvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til PRO&CO via dette link, og knappen ”Søg stillingen”.

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald |PRO&CO | kr@proogco.dk |tlf. +45 96 60 32 00
Service Manager |Kim Hehlert| kimhe@nelhydrogen.com | tlf. +45 26 31 31 33

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station®-brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen-teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Dalgas Plads 6, 2. th.
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
18-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
330108051
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Dokumentationsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (Administration), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed