Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Disponent

Mindbiz ApS

Viborg, Midtjylland

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
Mindbiz ApS
Cedervej 2
8462
Harlev J
Tlf
70277270
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
09-01-2019
Kviknummer
329924512
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Teknisk indkøber til HOLMRIS B8, Bjerringbro Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst? Kan du lide at disponere, så produktionen har de rigtige indkøbte komponenter? Så er du måske den tekniske indkøber vi leder efter! Dine opgaver

Som Teknisk indkøber har du ansvaret for disponering af varer indenfor et defineret område. Det betyder, at du sikrer optimal vareflow og finder alternative varer eller leverandører ved mangel på en vare. Samtidig er det vigtigt, at du løbende vurderer om vi har de rigtige leverandører, med muligheden for både udvikling og afvikling af disse. En stor del af jobbet er indkøbsplanlægning viavores ERP system (M3). Når vi udvikler nye produkter, bidrager du med indkøb af specialvarer og sikrer, at nyoprettede varer har de korrekte informationer i systemet.

For at løse opgaverne har du en tæt dialog med leverandørerne, ligesom du deltager aktivt i vores indkøbsteam på fem personer med reference til afdelingsleder for indkøb, Ann Weaver. Jobbet indebærer en tæt kontakt på tværs af hele organisationen – både i administrationen og produktionen.

Hvorfor vælge os?

HOLMRIS B8 er i vækst; både gennem organisk vækst og gennem opkøb, hvilket betyder mange spændende opgaver. Omdrejningspunktet er, at vi sætter mennesker først i alt hvad vi gør – og at vi elsker at udfordre normen og tage ansvar. Sammen med en flad organisation med en uformel tone, energi og højt humør er det hjørnesten i at gøre HOLMRIS B8 til et godt sted at arbejde – selvfølgelig i inspirerende lokaler.

Vi har en aktiv personaleforening, der jævnligt planlægger sociale arrangementer, som bidrager til gode kollegiale relationer og sammenhold på arbejdspladsen. Du vil få en løn som modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

Vi vil gerne have en teknisk indkøber, der brænder for sit job, bidrager med nytænkning - og øger den samlede trivsel. Den rette person har 5-10 års relevant erfaring med planlægning, indkøb og disponering – og har vist, at du både er god til jobbet og trives i det. Sprogligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Du er en haj til at anvende ERP systemer (gerne med M3 erfaring), og er rutineret bruger af MS Office.

Som person har du en struktureret tilgang, der betyder, at du bevarer overblikket over hele processen – så du først slipper opgaven, når den er afsluttet. Detaljerne er også vigtige, og du sætter en ære i at holde fokus og kvalitetssikre – også i rutineopgaverne. Du bidrager til den gode stemning på kontoret og trives i et job, hvor du selv planlægger dagen og er selvkørende – samtidig med at du er klar til at hjælpe dine kolleger.

Interesseret, så …

Ansøgningerne behandles løbende, og du bedes benytte nedenstående link til at uploade dit CV og en kort, motiveret ansøgning. Spørgsmål kan rettes til Ann Weaver på aaw@holmrisb8.com eller på 23259438 - eller til Niels Sparre fra konsulentvirksomheden Mindbiz (40711400 eller ns@mindbiz.dk), der medvirker i ansættelsesprocessen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi planlægger at holde første samtale den.15. januar og anden samtale den 24. januar. Kandidater til anden samtale bliver bedt om at besvare en kognitiv test og personprofil.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Mindbiz ApS
Cedervej 2
8462
Harlev J
Tlf
70277270
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
09-01-2019
Kviknummer
329924512
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed