Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital Marketing Praktikant

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2019
Kontakt
Praktisk information
Oprettet
19-11-2019
Udløber
18-12-2019
Kviknummer
330126683
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Elev, kontor
Digital Marketing Manager
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en studerende som skal i praktik i foråret 2020 og gerne vil blive dygtig til digital marketing hos os. Vi er 3 unge konsulenter der har forretningen YC&, hvor vi hjælper modige og progressive ledere med at sætte mennesker og mening forrest i jagten på de ekstraordinære resultater.
Vil du være med til at råbe traditionelle ledere op?
Har du nogensinde haft en leder, der ikke interesserede sig for dig? Eller kender du følelsen af at havne under en god leder, der virkelig satte fart på din udvikling?

Vi har brug for hjælp til at sprede vores budskaber online i jagten på at finde de modige ledere og organisationer, som gerne vil blive kunder i vores lille forretning, så de kan blive endnu bedre til at sætte mennesker og mening i fokus.

Vi søger en praktikant, der vil give den lidt ekstra peber på nettet, skrive blogindlæg og lave videoer, hvor vi griber hårdt fat om de udfordringer som ledere ofte møder, og går i dybden med hvor vigtigt det er at blive en dygtig menneske-leder!

Men vi har 10 digitale tommelfingre - så du skal have et lynende skarpt hoved, og være klar til at lære alt om MailChimp, WordPress, LinkedIn, videoer, Instagram, Adobe-pakken og alt det der. Vi samarbejder om at lykkes i fællesskab, og vi har en grundlæggende viden om de medier vi arbejder i. Så du skal nok få den støtte der sikrer at du lykkes!

Vi eksekverer i fuld tempo!
Vi har ultra kort fra tanke til handling, så du har mulighed for at sætte lige præcis dit eget præg på opgaverne! Du vælger selv din egen leder, og hvis ikke du gider have en leder, så får du lov at slippe. Vi skal nok have din ryg uanset hvad.

Vil du med på rejsen?
Hvis du synes det lyder som et praktikophold, der kan gøre dig til en digital marketing ekspert på ultra kort tid, så skriv 10 linjer om den bedste, eller den værste, chef du har haft, og hvorfor du gerne vil være med til at skabe flere gode ledere sammen med os.

Ansøgningsfrist er løbende, så send os det hurtigst muligt. Ansøgninger sendes gennem The Hub. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så tag fat i Mikkel Sandal Hansen på 2743 6116 eller mikkel@youngconsult.dk.

Lidt om det vi laver...
Vi laver uddannelser, kurser, workshops og strategiske konsulentopgaver, hvor vi hjælper modige organisationer med at skabe fede arbejdsforhold for deres medarbejdere.

Hvis du har lyst er der rig mulighed for at være med til at lave analyseopgaver og facilitere workshops sammen med os og vores kunder

Vi har arbejdet på det her i 6 år, og vi kommer hver især fra en iværksætter-, konsulent- og corporate-baggrund. Vi lover dig at du får lov til at fyre den af og blive en stjerne inden for dit fag!

Perks and benefits
This job comes with several perks and benefits
Flexible working hours
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Social gatherings
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Free lunch
Enjoy a free catered lunch with your colleagues, every day.

Free office snacks
Peckish after lunch? We got your back with soft drinks, treats and fruit.

Free friday beers
Friday is something special, let's enjoy a beer together.

See all 10 benefits

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Praktisk information
Oprettet
19-11-2019
Udløber
18-12-2019
Kviknummer
330126683
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Elev, kontor
Digital Marketing Manager
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed