Gem annonce

Digital Marketing Manager - FLEXA PLAY

PRO&CO A/S

Aarhus, Østjylland

Indrykket
10-07-2020
Kontakt
PRO&CO A/S
Fredensgade 36
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330304054
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Marketingchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til nyt strategisk forretningsområde søges en Digital Marketing Manager, der skal markedsføre FLEXA’s nye FLEXA PLAY koncept. Fra blankt papir og med stort entreprenør hjerte og flid skal du skabe en digitalt community for forældre, der ønsker inspiration og viden om, hvordan de gennem leg kan forbedre barnets motoriske udvikling, kreativitet, indlæring og sociale kompetencer. Er det dig – vi søger?

Om jobbet
Som Digital Marketing Manager for det nye forretningsområde FLEXA PLAY tager du ansvarsmæssigt over, hvor din kollega i produktudvikling afleverer stafetten. Du får en kollektion af produkter målrettet børn i alderen 6 mdr. til 8 år, og det er dit ansvar at få produkterne markedsført. FLEXA PLAY er et helt nyt forretningsområde, og du starter derfor med at opbygge marketingstrategi og -koncept herunder træffe beslutning om platforme, content og struktur for kunderejsen. Du bliver ansvarlig for at opbygge og drive et community, hvor forældre kan tilmelde sig og få faglig inspiration og produktviden.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Opbygge og drive en community, der understøtter salg af kollektionen
  • Udarbejde målgruppeanalyser
  • Udarbejde stærkt content, der skaber værdi hos modtageren
  • Skabe fokus og få content til at leve
  • Planlægge og gennemføre SOME og email kampagner

Du vil kunne trække på FLEXA’s kompetente marketingafdeling samt eksterne konsulenter og fagspecialister efter behov, men initiativet skal komme fra dig. Du får naturligvis også tæt samarbejde med produktudvikling og sourcing. Reference er til den ansvarlige for FLEXA PLAY, og du får kontor i Aarhus.

Om dig
Du har formentlig 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med digital marketingstrategi, koncept og opbygning af community. Det kan være i en inhouse marketingfunktion eller som ansat ved et marketingbureau. Det er vigtigt, du har entreprenørprofil og trives med at bygge noget op fra bunden. Stor arbejdsindsats, flid, engagement og målrettethed vil kendetegne dit arbejde.

Du skal have strategisk talent og kunne spotte de fremtidige muligheder, så du kan drive digital marketing, der gør en forskel. Du forventes naturligvis at være stærk på digitale platforme. For at kunne leve dig ind i communityrollen vil målgruppekendskab og motivation for at arbejde med børnefamilien, som målgruppe, være helt afgørende.

Som person er du selvkørende og beslutningsstærk. Du har også gode empatiske evner og forstår dels at få dine kolleger med på rejsen, men også at skabe et positivt og lærende univers, der taler til målgruppen.

Du vil få brug for at tale og skrive engelsk på forretningsniveau, og gode IT-mæssige kompetencer er nødvendigt.

FLEXA er dansk design og specialiserer sig i udvikling, produktion og salg af møbler og interiør til børneværelset. Virksomheden er repræsenteret i 50 lande. Alle FLEXA produkter er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som vokser i takt med barnets udvikling. FLEXA bruger sin viden om børn til at skabe verdens bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter til børneværelset. Læs mere om FLEXA på www.flexaworld.com

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen".

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Fredensgade 36
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330304054
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Marketingchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce