Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital Marketing konsulent søges til Google projekt i Barcelona

JobSquad IVS

Indrykket
06-11-2022
Kontakt
JobSquad IVS
Nansensgade 19
1366
København K
Praktisk information
Oprettet
06-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
331388380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du teknisk kyndig, kreativ, udadvendt og villig til at arbejde i tempofyldt og hurtigt skiftende miljø? Så har vi jobbet til dig. ?

Du bliver salg -og marketing konsulent for en af vores største kunder og vil hjælpe dem med deres eksisterende digitale reklamekampagner - du vil have rig mulighed for at få indflydelse i deres forretning. Du vil rådgive om optimering baseret på analyseret data og konsultere små og mellemstore virksomheder med stærke marketingsstrategier.  

Det er et måldrevet miljø, hvor du skal være fokuseret på individuelle mål, men også kunne være en del af et team. Du bliver en del af et team der skabe unikke kundeoplevelser, samtidig med at du aktivt vil være med til at påvirke det danske digitale marketingmiljø. 

Stillingen er åben indtil vi har fundet den helt rette kandidat. 

Barcelona er hjemsted for mange store kunstnere og malere - du vil rundt omkring i byen hurtigt finde ud af at der er massere af kunst at opleve. Det mest berømte kulturelle mesterværk i byen er Gaudis arbejde, den store katedral ‘Sagrada Familia’. Er du ikke til kunst og kultur, kan du tilbringe dagen på en af Barcelonas sandstrande kun en kort gåtur fra byens centrum. Mens du er på stranden kan du prøve nogle af de bedste fisk og skaldyr som Middelhavet har at byde på. Byen har ry for at være den mest kosmopolitiske, moderne og avantgarde by i Spanien. Selvom det er en meget moderne by, vil du stadig finde de gamle kvartere som ‘Det Gotiske Kvarter’, hvor byens ældste bygning kan finde samt utallige barer og butikker. 

Virksomheden er en verdensomspændende leder inden for outsourcing og marketing og har nogle af verdens største brands som kunder. Virksomheden har i alt 217.000 ansatte fordelt i 74 lande. 

De tilbyder gode udviklingsmuligheder og der er tilknyttet trænere/coaches som du kan spare med ifh. til din personlige og faglige udvikling. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø med gode kolleger, sociale arrangementer og med et kontor der er beliggende med havudsigt mangler der ikke noget. 

Virksomheden betaler din flybillet til Barcelona og har en lejlighed stående til rådighed den første måned som du vil blive indlogeret i (omkostningsfrit) De tilbyder ydermere gratis fitness medlemskab. 

Det er en fuldtidsstilling på 39 timer om ugen (Fra mandag til fredag). De tre første uger af din ansættelse vil virksomheden sørge for at du bliver lært godt op i dine arbejdsopgaver, så du er klar til at arbejde på egen hånd. 

Vi leder efter dig der er: 

  • Flydende på dansk i skrift og tale 
  • Kan beherske sig på engelsk ubesværet 
  • Bacheloruddannelse inden for salg/marketing (eller lignende praktisk erfaring inden for feltet) 
  • +1 års erfaring med reklame, PPC kampagner eller salg 
  • Brænder for marketing, teknologi og online annoncering
  • Har et ønske om at lære og udvikle sig 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
JobSquad IVS
Nansensgade 19
1366
København K
Praktisk information
Oprettet
06-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
331388380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed