Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital kommunikationsrådgiver

HOFOR

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-08-2019
Kontakt
HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300
København S
Danmark
Tlf
33 95 33 95
Praktisk information
Oprettet
21-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330076361
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Erfaringer - I højere grad
Adobe PhotoShop, Digital kommunikation, Digital formidling
Sprog
Dansk Læse/ tale

Tænker du engagerende, brugervenlig kommunikation ind i enhver sammenhæng, og er du klar til nye spændende udfordringer?

 

Vi er 14 dygtige og søde kommunikationsfolk, der er på udkig efter en ny kollega til det digitale team i vores virksomhed, der har store grønne ambitioner. Ud over dit gode humør skal du have modet og erfaringerne til at stå i spidsen for at drive og videreudvikle vores intranet og informationsskærme, så de hver dag er inspirerende og attraktive kanaler for vores 1.200 kolleger.

Du brænder for at skabe et løbende flow af spændende fortællinger og engagerende indhold i samarbejde med dine nye kolleger og bidragsyderne rundtom i HOFOR. Du ved af erfaring, at brugerbehov, dataanalyse og brugerrejser er en vigtig del af det arbejde.


Kulturbærende og tilgængelig

Det er dig, der lægger linjen for kanalerne og viser vejen ved også selv at skrive artikler og reportager om alt fra strategier til gå hjem-møder. Du ved, at en levende tone og lettilgængelige tekster kombineret med video, grafik og fotos er vigtige ingredienser, når vi vil fortælle om HOFORs store klimaambitioner og vores gode kultur, som vi værner om i HOFOR. Det vil være dig, der står for brugerkravene til teknisk udvikling, herunder design, IA, UX, og mobil-oplevelse for brugerne.


Samarbejde og relationer

Som kommunikationsafdeling i et af landets største multiforsyningsselskaber med over en million kunder vil du opleve en bred vifte af opgaver på både den interne og eksterne kommunikation. HOFOR hjælper København med at blive CO2-neutral i 2025, og vores forsyninger udvikler sig i hastigt tempo for bl.a. at understøtte Folketingets nye, høje klimaambitioner. Derfor udvikler vores opgaver sig også i takt med forretningens og vores kunders behov.


Vi arbejder ofte tværgående, og du vil dagligt arbejde sammen med resten af det digitale team, der tilsammen håndterer SoMe, intranet, website og visuel kommunikation. Du vil være tæt på de kommunikationsrådgivere, som sidder med interne kommunikationsopgaver, så vi sikrer, at vores mange indsatser inden for det interne område hænger sammen.


Du vil få en stor kontaktflade med mange kolleger på tværs af virksomheden, både som kilder til historier, indholdsejere og tekniske samarbejdspartnere. Du får de gode historier frem uanset om det er direktøren eller smeden, der fortæller. Vores tre dygtige studentermedhjælpere kigger på dig for at få coaching og inspiration inden for dine kerneområder. Du skal derfor være tryg i rollen som både rådgiver, samarbejdspartner og underviser.


Gode kolleger fagligt og socialt

Ud over de mange spændende opgaver tilbyder vi en hverdag med masser af godt humør og halvdårlige vittigheder. Vi har fantastisk kaffe, Danmarks bedste kantine, metro til døren og et hav af cykelstativer, så du har mulighed for at udleve dine inderste klimaambitioner (det er dog ikke en forudsætning for at få jobbet). 


Her er plads til at være selvkørende og initiativrig. Der er masser af afveksling i jobbet, hvor du det ene øjeblik nørder og fordyber dig i brugertal, og det næste rådgiver kolleger og ledere på det digitale område eller inden for intern kommunikation. Vi løser vores opgaver store som små med engagement, motivation og faglig stolthed, og bidrager alle aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.

Dit digitale fundament og faglige kompetencer er altafgørende. Vi forestiller os, at du er kommunikationsuddannet fra ITU, CBS, universitet eller lignende og at du som minimum har flere års erfaring med intranet og digitale medier fra en større organisation eller virksomhed.


Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og digitalisering.


Opsummeret i stikord og nøglekompetencer søger vi en kollega, der:

  • Har (indgående) erfaring med Sitecore eller andet intranet-CMS
  • Skriver og formidler tydeligt, målrettet og levende især digitalt og kan lære fra sig
  • Arbejder analytisk hvor Google Analytics, brugertal og brugeradfærd på tværs af platforme, devices og skærmstørrelser dagligt er en del af de løbende beslutninger
  • Færdes hjemmevant i Adobe-pakkens mange muligheder, herunder Photoshop og InDesign
  • Løbende følger med i udviklingen af og bruger nye digitale formidlingsgreb i lyd, billeder, grafik, video og animationer
  • Elsker intern kommunikation
  • Har den gode balance mellem ambitioner og arbejdsglæde


Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til kommunikationsrådgiver Josefine Land på 2795 2137 eller til at kontakte kommunikationschef Anders Kappel på kappel@hofor.dk (telefon 2795 2125).


Ansøgningsfristen er fredag den 6. september kl. 12.


Vi afholder første runde samtaler i uge 37.


Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på søg stillingen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300
København S
Danmark
Tlf
33 95 33 95
Praktisk information
Oprettet
21-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330076361
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Erfaringer - I højere grad
Adobe PhotoShop, Digital kommunikation, Digital formidling
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed